Wek- en waarschuwingsysteem

Gebeurt het weleens dat u niet hoort dat iemand u roept?
Het Lisa RF signaleringssysteem maakt akoestische signalen zichtbaar of voelbaar in de vorm van lichtflitsen of trilimpulsen, zoals u instelt. Vanaf nu mist u geen enkel signaal meer, waar u ook bent, in huis of in de tuin. Thuis of in luide omgevingen, bijvoorbeeld op het werk, biedt Lisa RF de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent. Voor mensen met hoorverlies zijn Lisa signaleringssystemen reeds lang een beproefd hulpmiddel. Vooral in de periodes waar geen hoortoestellen wordt gedragen (bijvoorbeeld ‘s nachts). Daarom omvat het assortiment ook flits- en trilwekkers met de volledige functionaliteit van een Lisa ontvanger.

Lisa groeit mee met uw behoeften. Het Lisa RF assortiment omvat passende zenders voor alle belangrijke signaalbronnen voor de telefoon en de deurbel, de babyfoon, personenoproepen of voor verbinding met verschillende sensoren, zoals deur- en venstercontacten of watersensoren. Een grote selectie aan ontvangers biedt u de mogelijkheid Lisa signalen stationair of mobiel te ontvangen.

Zo wordt de RF flitslamp bij normaal gebruik gevoed via de meegeleverde netadapter. Daarnaast kan de lamp ook zonder stroomaansluiting gebruikt worden met behulp van een accu. Deze speciale accu wordt via de netadapter opgeladen.

De compacte RF trilontvanger draagt u mee in uw tas of bevestigt u heel eenvoudig met de clip aan uw kleding. U kunt zich vrij bewegen, werken in de tuin of de tafel dekken op het terras. Een sterk trilsignaal informeert u zodra uw gasten voor de deur staan.

De Lisa ontvangers hebben voor elke signaalbron een individueel flits- of trilritme. Daarnaast wordt de aard van het signaal aangegeven door middel van lampjes: telefoon, deurbel, babyfoon, personenoproep en alarm. De symbolen en de versillende kleuren van de LED’s geven altijd duidelijk aan welke gebeurtenis Lisa meldt.

Als dochteronderneming van Hoorexpert BV richt de divisie HearSolutions BV zich volledig op de samenwerking tussen zorgverzekeraar en audicien, waarbij wij de volledige aanvraag tot vergoeding / installatie en declaratie van een hulpmiddel begeleiden voor doven en slechthorenden. Zowel voor de dagelijkse situatie als voor de werkplekaanpassingen.

Bekijk hier het overzicht ‘Vergoedingen Lisa Wek- & Waarschuwingssystemen’. Hierin staat een overzicht van de zorgverzekeraars, Uzovi codes, vergoedingen, voorwaarden en informatie over de declaraties.

Wilt u zelf een wek- & waarschuwingssysteem geplaatst hebben en komt u in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekeraar?

U kunt hier “On-line” uw aanvraag indienen met upload mogelijkheid voor recept en audiogram!

start aanvraag

 

Uitgelichte producten

VisuTone Deur- of telefoonbel versterker met lichtflits
Met de VisuTone telefoonbel of deurbel voor slechthorenden kunt u zelf bepalen of u met een extra hard geluid of met lichtflitsen op de deur- of de telefoonbel geattendeerd wordt. De Visutone werkt of met de deurbel of met de telefoonbel..
Volledige beschrijving
Lisa set 1 Tril (Lisa RF)
Met de LISA RF Trilset profiteert u van alle voordelen die de deurbelzender, telefoonzender, trilontvanger en de trilwekker-ontvanger bieden! De LISA RF Trilontvanger kan in combinatie met verschillende zenders worden gebruikt. Zodra de zender een signaal stuurt, zal de trilontvanger reageren met een reeks gecodeerde trillingen. De RF Trilwekker-ontvanger zal u met een trilsignaal wekken. U haalt dus een complete, kant en klare set in huis, die bovendien simpel is te installeren.
Volledige beschrijving
Lisa set 2 Flits (Lisa RF)
Met de LISA RF Flitsset profiteert u van alle voordelen die de deurbelzender, telefoonzender, flitslamp-ontvanger en de Time Flash wekker-ontvanger bieden! De LISA RF Flitslamp-ontvanger kan in combinatie met verschillende zenders worden gebruikt. Zodra de zender een signaal stuurt, zal de flitslamp-ontvanger reageren met een reeks gecodeerde flitsen. De LISA RF Time Flash wekker-ontvanger zal u met flitssignalen wekken. U haalt dus een complete, kant en klare set in huis, die bovendien simpel is te installeren.
Volledige beschrijving
RF Rookmeldzender Multi channel (Lisa RF)
De LISA RF Rookmeldzender Multi Channel zal bij rookontwikkeling in actie komen! De zender zal op alle frequenties een flitssignaal en een luid akoestisch signaal aan de aanwezige ontvangers afgeven. Zodoende wordt u op de gevaarlijke situatie attent gemaakt. Dat is een geruststellende gedachte.
Volledige beschrijving
team-hoorexpert-contact
Ons team staat voor u klaar

Informatie aanvraag

Naam

E-mail adres

Uw bericht

Please leave this field empty.