Hoorexpert ontzorgt!
Informatie voor audiciens over hooroplossingen en vergoeding zorgverzekeraars

Waarom Hearsolutions?

HearSolutions levert additionele audiologische hulpmiddelen voor mensen met een gehoorbeperking. Hierbij staat HearSolutions voor goed advies en professionele begeleiding. De techniek waar we gebruik van maken kan gerust geavanceerd worden genoemd.

Uniek aan HearSolutions is de samenwerking met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Omdat wij daarnaast ook in verbinding staan met de audiciens, kan HearSolutions, na goedkeuring van de zorgverzekeraar, geleverde producten rechtstreeks declareren bij de zorgverzekeraar. Dit is voor u als klant een groot voordeel.

Gecontracteerd leverancier
Vergoedingen
Onze medewerkers zijn altijd herkenbaar aan de bedrijfskleding en in het bezit van een bedrijfslegitimatie.

Aanvraag indienen

Onder de groene knop kan eenvoudig de aanvraag van bijvoorbeeld een wek- en waarschuwingssysteem bij de zorgverzekeraar worden opgestart. Een medewerker van HearSolutions kan u hierbij ook telefonisch helpen.

Zodra de aanvraag is goedgekeurd door uw zorgverzekeraar, ontvangt u het pakket thuis. Het is ook mogelijk dat één van onze medewerkers een afspraak met u maakt om de hulpmiddelen bij u thuis te installeren.

  • Geavanceerde apparatuur
  • Volledig ontzorgen
  • Jarenlange ervaring
Start indienen
Wek- en waarschuwing

Wek- en waarschuwing

Met het Lisa RF signaleringssysteem mist u geen enkel signaal meer van deur-, telefoonbel of brandmelder. Zo kunt u veilig slapen en wordt u altijd op tijd gewekt!

Solo apparatuur

Solo apparatuur

Xepton solo-apparatuur is elegant en ‘slank’ in design, licht en gebruiksvriendelijk en daarmee toepasbaar in een eenvoudig dialoogsysteem, het onderwijs en met complexe configuraties bij vergaderingen.

TV systemen

TV systemen

Probleemloos genieten van uw favoriete TV programma’s met een individueel te regelen volume. Wij bieden u verschillende oplossingen, zoals ringleiding, infrarood- en 2,4GHz/FM systemen!

Werkplek aanpassingen

Werkplek aanpassingen

Werken met een hoorbeperking? Wij bieden u op maat geleverde oplossingen! Veiligheid op de werkvloer, communicatie en telefonie zijn hierbij onze speerpunten.

Hulp nodig?
Esther Fennema
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van