Trainingen

Hoort u erbij?

Spijker bij, vergroot uw aanbod en verdien StAr punten!

Onze trainingen voor hoorzorgprofessionals zijn meer dan eenvoudige producttrainingen. Uiteraard dekken we de werking van onze producten maar u krijgt daarnaast veel meer inzicht in de uiteenlopende toepassingsmogelijkheden, u leert producten met casussen te matchen en hoe onze processen in elkaar steken. Zo kunt u de klant optimaal informeren, adviseren en eventueel begeleiden.

We bieden momenteel de volgende varianten aan:

Training A - Toegankelijkheid van gebouwen, wek- en waarschuwingssystemen en werkplekaanpassingen

Aan de hand van theorie en een aanzienlijk deel hands-on training en casuïstiek leert u de problemen waar klanten tegenaan lopen te herkennen, ze passende hulpmiddelen te adviseren en die hulpmiddelen aan te vragen.

Vorm:  online
Groepsomvang:  maximaal 8 deelnemers
Duur:  5 uur inclusief pauzes
StAr punten:  25
Kosten:  geen

  • Factuuradres

Training B - Van advies tot installatie

Altijd al eens een installatie van wek- en waarschuwing van dichtbij willen meemaken? Of willen ervaren welke betekenis een wek- en waarschuwingssysteem heeft voor een slechthorende klant? We nodigen u uit om met één van onze ervaren monteurs mee te gaan naar een installatie bij een eigen klant (uiteraard in overleg met, en na toestemming van de klant).

Vorm:  op locatie bij de klant
Groepsomvang:  maximaal 2 deelnemers
Duur:  +/- 45 minuten + reistijd
StAr punten:  0
Kosten:  geen

Training C - Refresher Hoorexpert producten en diensten

Deze opfriscursus is bedoeld voor hoorzorgprofessionals die eerder met succes training A hebben afgerond, of voor professionals die onze producten en werkwijze in een notendop uitgelegd willen krijgen.

Vorm:  online
Groepsomvang:  individueel of per hoorzorglocatie
Duur:  1-2 uur
StAr punten:  5
Kosten: geen

Presentaties en workshops

Wij kunnen diverse (interactieve) presentaties voor uw manifestatie, beurs, of conferentie verzorgen met uiteenlopende thema’s en boeiende (gast)sprekers. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Trainingen op maat

Wilt u meer diepgaande kennis opdoen over een bepaalde product of productenreeks? Of wilt u een team medewerkers laten trainen op de maatwerkaanpassingen in hun gebouw? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.