Welkom partners!

Snelle service en partnerprijzen

We begrijpen dat u het leeuwendeel van uw tijd besteedt aan uw kernberoep, waar u voor opgeleid bent, en de administratie daaromheen. Daarom spannen wij ons bij Hoorexpert in om u zo veel mogelijk te ontzorgen voor wat betreft het aan de man brengen van onze producten en diensten.

Zo hebben we, voor wederverkopers en anderen die regelmatig inkopen doen bij ons, een partnerportaal ontwikkeld waar u onder meer ons assortiment met uw eigen partnerprijzen kunt bekijken, inkopen kunt doen en ordergeschiedenis in kunt zien.

Zeg het voort!

Naast het ontzorgen bij het bestellen, in het praktische werkproces en via de trainingen die wij aanbieden, hebben we ook een range standaard marketingmaterialen ontwikkeld, die u naar gelang in kunt zetten. Deze bestaat uit informatiefolders en neutraal* promotiemateriaal op verschillende formaten. Deze zijn gratis te bestellen in uw partnerportaal of via sales@hoorexpert.nl.

*Rustig kleurenpalet en vrij van het Hoorexpert-logo dus bruikbaar binnen uw eigen styling.

Van 3-luik informatiefolders tot stoepbordposters, er is veel keuze binnen de standaardmaterialen.

Uiteraard, mocht u maatwerk (digitale) materialen willen, een eigen campagne gaat opzetten, hulp nodig hebt bij het vormgeven van een evenement of het aankleden van een ruimte waar klanten komen of het uitwerken van andere ideeën, wij staan er altijd voor open om dit met u te bespreken. Neem dan contact op via marketing@hoorexpert.nl.