Hoorexpert ontzorgt!
De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassingen en toegankelijkheid

Werkplekaanpassingen

Als je gehoor afneemt, wordt het lastig om waarschuwingen op te vangen en hoor je soms niet wat er precies gebeurt. Zo kunnen linke situaties ontstaan, o.a. op de werkplek.

Daarnaast verlies je bij het verlies van gehoor niet alleen maar “geluid”, maar ook communicatie. Vooral op een rumoerige plek is het lastig om de gesprekken te volgen, ook tijdens meetings kunnen sprekers die slecht articuleren moeilijk gevolgd worden. Zo wordt goed werken moeilijker en val je door mindere communicatie ook buiten de groep.

Gecontracteerd leverancier
Logo zorgverzekeraar

Product folder werkplekaanpassingen

product folder
Werkplekaanpassingen - Vergaderen vergoeding

Vergaderingen

Voor meetings en conferenties hebben wij diverse apparatuur waarmee alle gesproken tekst weer goed te volgen is en u weer aan het gesprek kunt meedoen.

Werkplekaanpassingen - Veiligheid vergoeding

Veiligheid

Hoe veilig bent u op uw werkplek, als het gaat om het waarnemen van aankomende heftrucks, machines die een signaal van alarm afgeven bij storingen, of het systeem voor ontruiming dat afgaat? Met het Signolux systeem voor signalering maakt Hoorexpert een op maat gemaakte oplossing!

Werkplekaanpassingen - telefonie vergoeding

Telefonie

Om slechthorenden op een fijne manier te laten bellen biedt Hoorexpert een breed spectrum van systemen. Van speciale headsets tot aan speciale telefoonsystemen, die voldoen aan de vele wensen.

werkplekaanpassingen - onderzoek vergoeding

Werkplekaanpassingen onderzoek

Nadat u contact met ons heeft gelegd, maken wij indien gewenst geheel vrijblijvend een afspraak om bij u op het werk langs te komen om een balans op te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Informatie video


Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van


CZ Logo - Vertrouwde Partners VGZ Logo - Vertrouwde Partners CaresQ Logo - Vertrouwde Partners Menzis Logo - Vertrouwde Partners Zorg en Zekerheid Logo - Vertrouwde Partners Zilveren Kruis Logo - Vertrouwde Partners DSW zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ASR Logo - Vertrouwde Partners ONVZ Zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ENO Logo - Vertrouwde Partners