Hoorexpert ontzorgt!
De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid

Productgroep werkplek aanpassingen

Als je gehoor afneemt, wordt het lastig om waarschuwingen op te vangen en hoor je soms niet wat er precies gebeurt. Zo kunnen risicovolle situaties ontstaan, o.a. op de werkplek.

Daarnaast verlies je bij gehoorverlies niet alleen maar “geluid”, maar ook communicatie. Vooral in een rumoerige omgeving is het lastig om de gesprekken te volgen, ook tijdens vergaderingen kunnen slecht articulerende sprekers moeilijk gevolgd worden. Zo wordt functioneren moeilijker en val je door verminderde communicatie ook buiten de groep.

Gecontracteerd leverancier
Vergoedingen

Product folder

werkplek aanpassingen product folder
Vergaderen vergoeding

Vergaderingen

Voor vergaderingen en conferenties hebben wij diverse apparatuur beschikbaar waarmee alle gesproken tekst weer goed te volgen is en u weer aan het gesprek kunt deelnemen.

Veiligheid vergoeding

Veiligheid

Gebeurt het weleens dat u niet hoort dat iemand u roept, of mist u het geluid van de deur-, telefoonbel of het brandalarm? Het signaleringssysteem Lisa RF is uitermate geschikt dit voor u op te lossen!

telefonie vergoeding

Telefonie

Om slechthorenden op een prettige manier te laten telefoneren biedt HearSolutions een breed spectrum van systemen, dat voldoet aan de vele gehoorwensen.

Werkplek onderzoek vergoeding

Werkplek onderzoek

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, maken wij indien gewenst geheel vrijblijvend een afspraak om bij u op het werk langs te komen om een inventarisatie te doen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Informatie video


Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van