Hoorexpert ontzorgt!
De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid

Werkplek aanpassingen

Als je gehoor afneemt, wordt het lastig om waarschuwingen op te vangen en hoor je soms niet wat er precies gebeurt. Zo kunnen risicovolle situaties ontstaan, o.a. op de werkplek.

Daarnaast verlies je bij gehoorverlies niet alleen maar “geluid”, maar ook communicatie. Vooral in een rumoerige omgeving is het lastig om de gesprekken te volgen, ook tijdens vergaderingen kunnen slecht articulerende sprekers moeilijk gevolgd worden. Zo wordt functioneren moeilijker en val je door verminderde communicatie ook buiten de groep.

Gecontracteerd leverancier
Vergoedingen

Product folder

werkplek aanpassingen product folder
Vergaderen vergoeding

Vergaderingen

Voor vergaderingen en conferenties hebben wij diverse apparatuur beschikbaar waarmee alle gesproken tekst weer goed te volgen is en u weer aan het gesprek kunt deelnemen.

Veiligheid vergoeding

Veiligheid

Hoe veilig bent u op uw werkplek, als het gaat om het waarnemen van aankomende heftrucks, machines die een alarmsignaal afgeven bij storingen, of het ontruimingssysteem dat afgaat? Met het Signolux signaleringssysteem maakt Hoorexpert een op maat gemaakte oplossing!

telefonie vergoeding

Telefonie

Om slechthorenden op een prettige manier te laten telefoneren biedt Hoorexpert een breed spectrum van systemen. Van speciaal aangepaste headsets tot aan aangepaste telefoonsystemen, dat voldoet aan de vele gehoorwensen.

Werkplek onderzoek vergoeding

Werkplek onderzoek

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, maken wij indien gewenst geheel vrijblijvend een afspraak om bij u op het werk langs te komen om een inventarisatie te doen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Informatie video


Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van


CZ Logo - Vertrouwde Partners VGZ Logo - Vertrouwde Partners CaresQ Logo - Vertrouwde Partners Menzis Logo - Vertrouwde Partners Zorg en Zekerheid Logo - Vertrouwde Partners Zilveren Kruis Logo - Vertrouwde Partners DSW zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ASR Logo - Vertrouwde Partners ONVZ Zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ENO Logo - Vertrouwde Partners