Wekkers


Ontspannen nachtrust is voor eenieder van belang!

Ook voor iemand die slecht hoort of doof is, is het van belang veilig en rustig te kunnen slapen in de wetenschap gewekt te worden bij onraad of gewoon omdat het tijd is om op te staan.

Met ons assortiment flits- en trilwekkers bieden wij u deze rust en veiligheid. De wek- en waarschuwingssystemen bestaan uit verschillende hoorhulpmiddelen. Zo kunt u de keuze maken uit reiswekkers, standaard wekkers of wekkers met een ingebouwde ontvanger voor het Lisa Wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u ook gewaarschuwd kunt worden bij brand of andere signalen zoals het huilen van de baby of het afgaan van de deurbel.

Producten

Wekkers

Wekker voor doven en slechthorende

Ontspannen nachtrust is voor eenieder van belang!

Ook voor iemand die slecht hoort of doof is, is het van belang veilig en rustig te kunnen slapen in de wetenschap gewekt te worden bij onraad of gewoon omdat het tijd is om op te staan. Een wekker voor doven en slechthorende biedt uitkomst.

Met ons assortiment flits- en trilwekkers bieden wij u deze rust en veiligheid. Zo kunt u de keuze maken uit reiswekkers, standaard wekkers of wekkers met een ingebouwde ontvanger voor het Lisa Wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u ook gewaarschuwd kunt worden bij brand of andere signalen zoals het huilen van de baby of het afgaan van de deurbel.

In voorkomende gevallen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Meer informatie!

Video | Flits- tril en reiswekkers

Wekkers - Wek- en waarschuwingssystemen