Hoorexpert ontzorgt!

De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid.

Wekkers voor slechthorenden


Ontspannen nachtrust is voor eenieder van belang!

Ook voor iemand die slecht hoort of doof is, is het van belang rustig en veilig te kunnen slapen in de wetenschap gewekt te worden bij onraad of gewoon omdat het tijd is om op te staan.

Met ons assortiment flits- en trilwekkers bieden wij u deze rust en veiligheid. De wek- en waarschuwingssystemen bestaan uit verschillende hoorhulpmiddelen. Zo kunt u de keuze maken uit reiswekkers, standaard wekkers of wekkers met een ingebouwde ontvanger voor het Lisa wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u ook gewaarschuwd kunt worden bij brand of andere signalen zoals het huilen van de baby of het afgaan van de deurbel.

Producten

Wekkers voor slechthorenden

Wekker voor doven en slechthorende

Zonder zorgen kunnen slapen is voor iedereen belangrijk.

Voor doven of slechthorenden is het ook van belang dat zij veilig en rustig kunnen slapen. Dat kan alleen als u weet dat u gewekt wordt wanneer het tijd is om op te staan, of belangrijker nog: wanneer er onraad is. Een wekker voor doven en slechthorende biedt uitkomst.

Met het assortiment wekkers voor slechthorenden van Hoorexpert, bieden wij u deze rust en veiligheid. Zo kunt u de keuze maken uit reiswekkers, standaard wekkers of wekkers met een ingebouwde ontvanger voor het Lisa wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u ook gewaarschuwd kunt worden bij brand of andere signalen zoals het huilen van de baby of het afgaan van de deurbel.

In voorkomende gevallen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Meer informatie!
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's

Video | Flits- tril en reiswekkers

Wekkers - Wek- en waarschuwingssystemen
Hulp nodig?
Esther Fennema
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van