Wekkers voor slechthorenden


Een goede nachtrust is voor ieder mens van belang! Met onze wekkers met flits en trilfuncties krijgt u dit voor elkaar.

Ook voor iemand die slecht hoort of doof is, is het van belang rustig en veilig te kunnen slapen. Dit lukt alleen als u zeker weet dat u gewekt wordt bij onraad of gewoon omdat het tijd is om op te staan. Onze speciale wekker zorgt ervoor dat dit gebeurt.

Met ons ruime scala aan wekkers met tril en flits functies, biedt Hoorexpert u deze rust. De wek- en waarschuwingssystemen bestaan uit diverse hoorhulpmiddelen. Zo kunt u de keuze maken uit reiswekkers, standaard wekkers of wekkers met trilplaat, hiermee kunt u van uw kussen een trilwekker kussen maken. Ook kunt u kiezen voor wekkers met een ontvanger die in de wekker gebouwd is voor het Lisa wek- en waarschuwing systeem. Hiermee ontvangt u ook een alarm bij brand of andere seinen zoals het huilen van een baby of het afgaan van de deurbel.

Producten

Wek en waarschuwing Wekkers

Wekker voor doven en slechthorenden


Zonder zorgen kunnen slapen is voor elk mens belangrijk.
Voor doven of mensen die slecht horen is het ook van belang dat ze veilig en rustig kunnen slapen. Dat kan alleen als u weet dat u gewekt wordt wanneer het tijd is om op te staan, of nog meer van belang: wanneer er onraad is. Een wekker met trilfunctie voor doven en slechthorenden biedt uitkomst.

Met de keuze aan verschillende wekkers voor slechthorenden en doven van Hoorexpert, bieden wij u deze rust. Zo kunt u kiezen uit reiswekkers, standaard wekkers, wekkers met trilschijf of sommige wekkers met een ontvanger in de wekker gebouwd voor het Lisa wek- en waarschuwing systeem, waarmee u ook bericht kunt worden bij brand of andere seinen zoals het huilen van een baby of het afgaan van de deurbel.

Onze wekkers zijn niet alleen passend voor mensen die slecht horen of doven. Ook diepe slapers hebben veel aan een wekker die ervoor zorgt dat wanneer de wekker afgaat, u goed wakker wordt. Een wekker op uw mobiele telefoon zetten, zorgt vaak niet voor de juiste uitkomst. Onze wekkers zorgen hier wel voor door trillen of een hard geluid.

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Neem contact op of lees meer informatie op onze website.

Bekijk ook eens onze andere producten zoals:

Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's

Veelgestelde vragen

Wat is de toegevoegde waarde van een wekker voor slechthorende?

Elk mens wil zonder zorgen kunnen slapen. Dit is alleen mogelijk wanneer u zeker weet dat u op de gewenste tijd of bij onraad gewekt wordt. Slechthorenden zijn geen uitzondering op deze regel. Speciaal voor slechthorende of diepe slapers heeft Hoorexpert verschillende soorten wekkers toegevoegd aan het assortiment om een zorgeloze nachtrust te garanderen.

Welke soorten wekkers voor slechthorenden zijn er allemaal?

U kunt kiezen uit reiswekkers, standaard wekkers, wekkers met trilschijf of wekkers met een ingebouwde ontvanger voor het Lisa wek- en waarschuwing systeem. Het Lisa wek- en waarschuwing systeem maakt het mogelijk om u te berichten bij onraad of andere waargenomen geluiden, zoals het huilen van een baby of het afgaan van een deurbel.

Worden wekkers voor slechthorenden vergoed?

Mogelijk komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. U kunt hier eenvoudig een aanvraag opstarten, waarbij een medewerker van Hoorexpert u telefonisch kan assisteren tijdens het invullen van de aanvraag.