Hoorexpert ontzorgt!

De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid.

Wekkers voor slechthorenden


Ontspannen nachtrust is voor eenieder van belang! Met onze flits- en trilwekkers krijgt u dit voor elkaar.

Ook voor iemand die slecht hoort of doof is, is het van belang rustig en veilig te kunnen slapen in de wetenschap gewekt te worden bij onraad of gewoon omdat het tijd is om op te staan. Hier heb je een speciale wekker voor.

Met ons assortiment flits- en trilwekkers bieden wij u deze rust en veiligheid. De wek- en waarschuwingssystemen bestaan uit verschillende hoorhulpmiddelen. Zo kunt u de keuze maken uit reiswekkers, standaard wekkers of wekkers met trilplaat, hiermee kunt u van uw kussen een trilwekker kussen maken. Ook kunt u kiezen voor wekkers met een ingebouwde ontvanger voor het Lisa wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u ook gewaarschuwd kunt worden bij brand of andere signalen zoals het huilen van de baby of het afgaan van de deurbel.

Producten

Wekkers voor slechthorenden

Wekker voor doven en slechthorende

Zonder zorgen kunnen slapen is voor iedereen belangrijk.

Voor doven of slechthorenden is het ook van belang dat zij veilig en rustig kunnen slapen. Dat kan alleen als u weet dat u gewekt wordt wanneer het tijd is om op te staan, of belangrijker nog: wanneer er onraad is. Een trillende wekker voor doven en slechthorende biedt uitkomst.

Met het assortiment wekkers voor slechthorenden van Hoorexpert, bieden wij u deze rust en veiligheid. Zo kunt u de keuze maken uit reiswekkers, standaard wekkers, wekkers met trilschijf of sommige wekkers met een ingebouwde ontvanger voor het Lisa wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u ook gewaarschuwd kunt worden bij brand of andere signalen zoals het huilen van de baby of het afgaan van de deurbel.

Onze wekkers zijn niet alleen passend voor slechthorenden of doven. Ook diepe slapers hebben veel aan een wekker die ervoor zorgt dat u goed wakker wordt. Hier zorgen onze wekkers voor door trillen of een hard geluid.

In voorkomende gevallen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Neem contact op of lees hier Meer informatie!
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's

Video | Flits- tril en reiswekkers

Wekkers - Wek- en waarschuwingssystemen
Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van