Hoorexpert ontzorgt!
De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid

Productgroep Wek- en waarschuwing

Het Lisa RF signaleringssysteem maakt akoestische signalen zichtbaar of voelbaar in de vorm van lichtflitsen of trilimpulsen, zoals u dit wilt.

Vanaf nu mist u geen enkel signaal meer, waar u ook bent, in huis of in de tuin. Thuis of in luide omgevingen, bijvoorbeeld op het werk, biedt Lisa RF de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent.

Voor mensen met hoorverlies zijn Lisa signaleringssystemen reeds lang een beproefd hulpmiddel. Vooral in de periodes waar geen hoortoestellen wordt gedragen (bijvoorbeeld ‘s nachts). Daarom omvat het assortiment ook flits- en trilwekkers met de volledige functionaliteit van een Lisa ontvanger.

Product folder

wek- en waarschuwing product folder
Lisa RF tril set wek- en waarschuwing

Lisa RF tril set wek- en waarschuwing

Met de Lisa RF Trilset profiteert u van alle voordelen die de deurbelzender, telefoonzender, brandmelders en de trilwekker-ontvanger bieden.

Lisa RF app set wek- en waarschuwing

Lisa RF app set wek- en waarschuwing

Met de Lisa RF APP set ontvangt u alle signalen van de deurbelzender, telefoonzender en brandmelders direct op uw mobiel of tablet!

Lisa RF flits set wek- en waarschuwing

Lisa RF flits set wek- en waarschuwing

Met de Lisa RF Flitsset profiteert u van alle voordelen die de deurbelzender, telefoonzender, branmelders en de Time Flash wekker-ontvanger bieden!

iBell mobiele telefoonmelder wek- en waarschuwing

iBell mobiele telefoonmelder wek- en waarschuwing

De iBell-2 registreert de trilfunctie van uw smartphone indien u gebeld wordt en signaleert u door middel van duidelijke lichtflitsen. de iBell-2 kan ook gekoppeld worden aan uw Lisa RF wek- en waarschuwingssysteem!

Informatie video


De vergoedingen


Hoorhulpmiddelen naast het hoortoestel worden veelal 100% vergoed, met uitzondering van uw jaarlijks eigen risico, of worden door uw zorgverzekeraar in bruikleen verstrekt.

Als gecontracteerd leverancier voldoet Hearsolutions aan de kwaliteitseisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden!

Voor de hooroplossingen naast het hoortoestel, heeft HearSolutions contracten/afspraken met alle zorgverzekeraars. Indien u aan de daarvoor gestelde voorwaarden voldoet kunnen wij u, in samenwerking met uw audicien, volledig begeleiden, van aanvraag tot levering en declaratie bij uw zorgverzekeraar. Ook voor vergoedingen en begeleiding bij werkplekaanpassingen kunt u bij HearSolutions terecht.

Download brochure
Hulp nodig?
Esther Fennema
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van