Wek- en waarschuwing

Het Lisa of Signolux signaleringssysteem maakt akoestische signalen zichtbaar of voelbaar in de vorm van lichtflitsen, trilimpulsen of op uw smartphone, zoals u dit wilt.

Vanaf nu mist u geen enkel signaal meer, waar u ook bent, in huis of in de tuin. Onze signaleringssystemen bieden de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent.

Voor mensen met hoorverlies zijn signaleringssystemen reeds lang een beproefd hulpmiddel. Vooral in de periodes waar geen hoortoestellen wordt gedragen. Daarom omvat het assortiment ook flits- en trilwekkers met de volledige functionaliteit van een ingebouwde ontvanger.

Gecontracteerd leverancier
Vergoedingen

Product folder

wek- en waarschuwing product folder

Signolux Set 1 (Deurbeloproepzender + Standaard Ontvanger)

Met het Signolux draadloze signaalsysteem met radiotransmissie mist u geen enkel belsignaal meer. De set wordt geleverd met deurbel oproepzender, ontvanger en batterijen.

RF Deurbel oproepzender (Lisa RF)

De Lisa RF deurbel oproepzender is speciaal voor woningen zonder deurbel. Hij wordt simpel aan de buitenzijde van de deur gemonteerd. Wanneer er aangebeld wordt, zal de ontvanger trillen of flitsen. Dit naar uw keuze.

RF Alarmzender (Lisa RF)

De LISA RF alarmzender is op vele manieren toe te passen. Denk hierbij aan deuren en ramen, alarmmatten, als vloeistofniveau- of brandmelder. U kunt via deze zender in alle ruimtes een waarschuwing krijgen waar u ontvangers plaatst.

iBell mobiele telefoonmelder wek- en waarschuwing

De iBell-2 registreert de trilfunctie van uw smartphone indien u gebeld wordt en signaleert u door middel van duidelijke lichtflitsen.

Informatie video