Wek- en waarschuwingssystemen


Veiligheid in uw woning!

Gebeurt het wel eens dat u het niet hoort als iemand u roept? Hoort u het rinkelen van de telefoon of de deurbel niet altijd? Vooral als u zich niet direct in de buurt van het signaal bevindt? Belangrijker nog: wordt u op tijd gewaarschuwd bij onraad, zoals brand? Gebruik hiervoor onze wek- en waarschuwingssystemen!

Het Lisa RF signaleringssysteem vertaalt akoestische signalen naar een zichtbaar of voelbaar signaal. Zoals u dat wilt: in de vorm van lichtflitsen of trilimpulsen. Vanaf nu mist u geen enkel signaal meer dankzij onderstaande hoorhulpmiddelen, waar u ook bent; in huis of in de tuin.

Producten

Wek en waarschuwing Deur- en Telefoonbelsignalering

Wek- en waarschuwingssystemen


De ideale oplossing voor gehoorproblemen: 24 uur veilig én bereikbaar!
Heeft u moeite met het horen van de deurbel, telefoon, rookmelder, babyfoon of uw wekker? De wek- en waarschuwingssystemen van Hoorexpert bieden hier passende oplossingen voor. Zo bent u 24 uur op een dag veilig en bereikbaar. Nog belangrijker: de systemen bieden u onafhankelijkheid, gemoedsrust en comfort. U mist nooit meer de signalen van de deurbel, telefoon, rookmelder of wekker.

Lisa RF wek- en waarschuwingssysteem

Voor mensen met hoorverlies zijn Lisa signaleringssystemen reeds lang en beproefd hulpmiddel. Thuis of in luide omgevingen, zoals op het werk, bieden de wek- en waarschuwingssystemen van Lisa RF de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent. Ook ’s nachts, wanneer geen hoortoestel gedragen wordt. Met felle flits- en trilwekkers van Lisa RF merkt u het meteen zodra u gebeld wordt of er iemand voor de deur staat. Verder dragen de wek- en waarschuwingssystemen bij aan een brandveilig huis. In geval van brand of rookontwikkeling zal de wekker u direct wakker maken door middel van de aangesloten brand-rookmelder. U kunt dus altijd rustig slapen.

Verder bestaat het assortiment wek- en waarschuwingssystemen van Lisa RF uit passende zenders voor alle belangrijke signaalbronnen voor de telefoon, de deurbel, de babyfoon, personenoproepen of voor verbinding met verschillende sensoren, zoals deur- en venstercontacten of watersensoren. Een grote selectie aan ontvangers biedt u de mogelijkheid Lisa signalen stationair of mobiel te ontvangen.

RF flitslamp

De RF flitslamp wordt bij normaal gebruik gevoed via de meegeleverde netadapter. De flitslamp kan ook zonder stroomaansluiting gebruikt worden met behulp van een accu. Deze speciale accu dient via de netadapter opgeladen te worden.

RF trilontvanger

De compacte RF trilontvanger kunt u gemakkelijk meedragen in uw tas of met een clip aan uw kleding bevestigen. Zo kunt u zich vrij bewegen, werken in de tuin of de tafel dekken op het terras. Een sterk trilsignaal informeert u direct zodra uw gasten voor de deur staan.

De Lisa ontvangers hebben voor elk signaalbron een individueel flits- of trilritme. Daarnaast wordt de aard van het signaal aangegeven door middel van lampjes: telefoon, deurbel, babyfoon, personenoproep en alarm. De symbolen en verschillende kleuren van de LED’s geven altijd duidelijk aan welke gebeurtenis Lisa meldt.

Hoorexpert biedt ook andere hoorhulpmiddelen, zoals solo-apparatuur voor het verstaan in een rumoerige omgeving en telefoons voor slechthorenden voor het beter communiceren tijdens het telefoneren.

Zorgverzekeraar en audicien

Als dochteronderneming van Hoorexpert BV richt de divisie HearSolutions BV zich volledig op de samenwerking tussen zorgverzekeraar en audicien, waarbij wij de volledige aanvraag tot vergoeding/installatie en declaratie van een hulpmiddel begeleiden voor doven en slechthorenden. Zowel voor de dagelijkse situatie als voor de werkplekaanpassingen.

Bekijk hier het overzicht 'Vergoedingen Wek- & waarschuwingssysteem'. Hierin staat een overzicht van de zorgverzekeraars, Uzovi codes, vergoedingen, voorwaarden en informatie over de declaraties.

Bekijk ook eens onze andere producten zoals:

Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's