Wek- en waarschuwingssystemen


Veiligheid in uw woning!

Gebeurt het wel eens dat u niet hoort dat iemand u roept? Of hoort u het rinkelen van de telefoon of de deurbel niet altijd, vooral als u zich niet direct in de buurt van het signaal bevindt? Wordt u op tijd gewaarschuwd bij onraad, zoals brand?

Het Lisa RF signaleringssysteem maakt akoestische signalen zichtbaar of voelbaar in de vorm van lichtflitsen of trilimpulsen, zoals u dit wilt. Vanaf nu mist u geen enkel signaal meer, waar u ook bent, in huis of in de tuin.

Producten

Wek- en waarschuwingssystemen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wek en waarschuwing


Thuis of in luide omgevingen, bijvoorbeeld op het werk, biedt Lisa RF de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent. Voor mensen met hoorverlies zijn Lisa signaleringssystemen reeds lang een beproefd hulpmiddel. Vooral in de periodes waar geen hoortoestellen wordt gedragen (bijvoorbeeld ‘s nachts). Daarom omvat het assortiment ook flits- en trilwekkers met de volledige functionaliteit van een Lisa ontvanger.

Lisa groeit mee met uw behoeften. Het Lisa RF assortiment omvat passende zenders voor alle belangrijke signaalbronnen voor de telefoon en de deurbel, de babyfoon, personenoproepen of voor verbinding met verschillende sensoren, zoals deur- en venstercontacten of watersensoren. Een grote selectie aan ontvangers biedt u de mogelijkheid Lisa signalen stationair of mobiel te ontvangen.

Zo wordt de RF flitslamp bij normaal gebruik gevoed via de meegeleverde netadapter. Daarnaast kan de lamp ook zonder stroomaansluiting gebruikt worden met behulp van een accu. Deze speciale accu wordt via de netadapter opgeladen.

De compacte RF trilontvanger draagt u mee in uw tas of bevestigt u heel eenvoudig met de clip aan uw kleding. U kunt zich vrij bewegen, werken in de tuin of de tafel dekken op het terras. Een sterk trilsignaal informeert u zodra uw gasten voor de deur staan.

De Lisa ontvangers hebben voor elke signaalbron een individueel flits- of trilritme. Daarnaast wordt de aard van het signaal aangegeven door middel van lampjes: telefoon, deurbel, babyfoon, personenoproep en alarm. De symbolen en de versillende kleuren van de LED’s geven altijd duidelijk aan welke gebeurtenis Lisa meldt.

Wek- en waarschuwingssystemen -
 Hearsolutions

Als dochteronderneming van Hoorexpert BV richt de divisie HearSolutions BV zich volledig op de samenwerking tussen zorgverzekeraar en audicien, waarbij wij de volledige aanvraag tot vergoeding / installatie en declaratie van een hulpmiddel begeleiden voor doven en slechthorenden. Zowel voor de dagelijkse situatie als voor de werkplekaanpassingen.

Bekijk hier het overzicht 'Vergoedingen Lisa Wek- & Waarschuwingssystemen'. Hierin staat een overzicht van de zorgverzekeraars, Uzovi codes, vergoedingen, voorwaarden en informatie over de declaraties.

Wilt u zelf een wek- & waarschuwingssysteem geplaatst hebben en komt u in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekeraar?

U kunt hier "On-line" uw aanvraag indienen met upload mogelijkheid voor recept en audiogram!

Wek- en waarschuwingssystemen - U kunt hier "On-line" uw aanvraag indienen

Video | Lisa Wek- en waarschuwing

Lisa Wek- en waarschuwing