Hoorexpert ontzorgt!
Informatie voor audiciens over hooroplossingen en vergoeding zorgverzekeraars

Productgroep TV systemen

Als u wilt genieten van de klank van uw favoriete programma’s met een individueel te regelen volume, dan heeft HearSolutions BV daar verschillende oplossingen voor.

Als voorbeeld kunnen de 2,4GHz/FM systemen, infrarood systemen en ringleiding systemen genoemd worden. Hierdoor kunt u geluid uit diverse bronnen zonder storing of ruis direct op uw hoortoestel ontvangen.

Per systeem zijn er dan weer verschillend in te stellen uitdagende mogelijkheden waardoor u verzekerd bent van een optimale ontvangst.

Product folder

TV systemen product folder
Sonumaxx Kinbeugel set TV systeem

Sonumaxx Kinbeugel set TV systeem

De Sonumaxx 2.4 GHz set is een handige zender en ontvanger voor draadloze overdracht van de TV of radio naar uw hoortoestel met lichtgewicht hoofdtelefoon.

Sonumaxx LR set inductie TV systeem

Sonumaxx LR set inductie TV systeem

De Sonumaxx LR 2.4 GHz set is een handige zender en ontvanger voor draadloze overdracht van de TV of radio naar uw hoortoestel met ringleiding.

LA-240 Ringleiding

LA-240 Ringleiding

Met de LA-240 ringleidingversterker kun u met uw hoortoestel op de "T" stand, het geluid van uw TV direct ontvangen, waardoor u weer optimaal kunt genieten van uw favoriete programma.

Informatie video


De vergoedingen


Hoorhulpmiddelen naast het hoortoestel worden veelal 100% vergoed, met uitzondering van uw jaarlijks eigen risico, of worden door uw zorgverzekeraar in bruikleen verstrekt.

Als gecontracteerd leverancier voldoet Hearsolutions aan de kwaliteitseisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden!

Voor de hooroplossingen naast het hoortoestel, heeft HearSolutions contracten/afspraken met alle zorgverzekeraars. Indien u aan de daarvoor gestelde voorwaarden voldoet kunnen wij u, in samenwerking met uw audicien, volledig begeleiden, van aanvraag tot levering en declaratie bij uw zorgverzekeraar. Ook voor vergoedingen en begeleiding bij werkplekaanpassingen kunt u bij HearSolutions terecht.

Download brochure
Hulp nodig?
Esther Fennema
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van