Audio communicatiesystemen


Communiceren op het hoogste niveau met de audio communicatiesystemen van Hoorexpert!

Moeiteloos communiceren op elke gewenste locatie of welke omstandigheid dan ook! Met onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van slechthorendheid en spraakverstaanbaarheid heeft Hoorexpert een productassortiment ontwikkeld waardoor professionele audiocommunicatie mogelijk wordt.

Producten

Toegankelijkheid & Inclusie Audiocommunicatie

Audio communicatiesystemen


Vanuit onze divisie AUDIOropa bieden wij onze kennis en producten aan bedrijven en instellingen. U kunt bij rondleidingen in bedrijven of toeristische attracties gebruik maken van een tour-guide. Ook tolk-systemen en uitgebreide conferentie-systemen zijn enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden op het gebied van professionele audiocommunicatie.

Toegankelijkheid gebouwen

Met onze kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, specifiek toegespitst op mensen met een hoorbeperking, richten wij ons op het optimaliseren van de “Toegankelijkheid van gebouwen” van bedrijven en instellingen.
Naast de advisering aan bijvoorbeeld theaters, kerken, crematoria, hotels, banken, gemeentehuizen, scholen en andere openbare gebouwen, verzorgen wij ook de volledige installatie van o.a. ringleiding-, FM-, en infrarood-systemen. Daarnaast adviseren we ook over signalering van brandmeldingen op bijvoorbeeld scholen en congrescentra.
Meer informatie?

Audioropa

Professionele audio-communicatie

Vanuit onze kennis en ervaring op het gebied van slechthorendheid en spraakverstaanbaarheid hebben we een productassortiment ontwikkelt waarmee “Professionele audiocommunicatie” mogelijk kunnen maken voor bedrijven en instellingen. Hierbij kunt u denken aan rondleidingen (tour-guide) in bedrijven of bij toeristische attracties, maar ook aan conferenties en vergaderingen, waarbij ook vertalers (tolk-systemen) zeker tot de mogelijkheden behoren.

Meer informatie?

Bekijk ook eens onze andere producten zoals:
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's

Video | TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV

TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV