Telefoon voor slechthorenden


Hoorexpert biedt een oplossing!

Telefoneren is een logische vorm van moderne communicatie met een functie van belang. Dat geldt voor zowel mensen die normaal horen als mensen die slecht horen. Deze laatste groep hoeft niet af te zien van het met een gerust hart communiceren via de telefoon. Veel mensen met een verminderd gehoor hebben al snel problemen met het verstaan van mensen aan de andere kant van de lijn. Een speciale telefoon voor slechthorenden is een hulpmiddel dat een antwoord biedt. Dit biedt u namelijk de optie om het volume extra luid in te stellen. Deze draadloze telefoons maken het bellen voor mensen met een slecht gehoor een stuk soepeler.

Producten

Telefonie

Telefoon voor slechthorenden


Communicatie begint bij verstaan!
Slechthorenden merken vaak problemen tijdens het bellen. U kunt moeite hebben met het goed volgen van een gesprek via de telefoon. Hier zijn speciale telefoons voor slechthorenden voor gemaakt. Wij hebben diverse modellen. Van telefoons met draad tot zonder draad tot mobiele telefoons. Deze maken het mogelijk om elk gesprek weer goed te verstaan. Ook biedt Hoorexpert diverse wek- en waarschuwingssystemen voor het hoorbaar maken van de telefoon wanneer deze afgaat.

In de gewone handel voor telefoons zijn vandaag de dag veel telefoons verkrijgbaar voor ouderen. Deze zijn meestal voorzien van enige versterking in de hoorn van de telefoon (+ 10 dB) en hebben vaak de stempel 'Hoortoestel Compatibel'. U kunt last hebben van een licht verlies van het gehoor. Zo'n telefoon kan u zeker helpen tijdens het bellen. Deze telefoons zijn echter nog geen telefoon voor slechthorenden.

De telefoons binnen de collectie van Hoorexpert zijn bij uitstek 'slechthorenden telefoons'. Elke telefoon is standaard voorzien van een verlicht display en ringleiding in de hoorn van de telefoon. Zo kunt u met uw hoortoestel verbinding maken. Dit doet u door de ringleiding stand (T-stand). Deze zorgt voor een directe verbinding. Het gesprek verloopt direct via uw hoortoestel en verbetert daardoor het spraakverstaan aanzienlijk. Ook zijn alle telefoons standaard voorzien van een versterking van minimaal 30 dB. Hiermee kunt u ook perfect bellen wanneer u geen hoortoestel draagt!

Verder zijn met name onze vaste telefoon voor slechthorenden uitgerust met een aansluiting voor een headset en een audio uitgang. Hierdoor is ook het koppelen van uw solo-apparatuur slechts een kleine moeite.

De nieuwste groei in de techniek van hoortoestellen geeft steeds meer ruimte om ook toepassingen middels bluetooth in te zetten. In onze collectie vindt u dan ook telefoons die voorzien zijn van bluetooth. Zo kunt u ook met de nieuwste technieken optimaal bellen en modern communiceren. Dit allemaal door de speciale telefoon voor slechthorenden met handsfree functie.

Telefoon voor senioren

Deze telefoons kunnen ook een uitkomst bieden voor ouderen. Telefoons voor ouderen hebben dezelfde kenmerken als deze telefoons. Met de telefoon voor slechthorenden en slechtzienden is het mogelijk om het volume zelf aan te passen. Zo kunt u weer een gesprek goed voeren en de ander goed verstaan. Dit maakt onze telefoons ook geschikt voor ouderen.

Grote toetsen met sneltoetsen
Nog een reden dat onze telefoons geschikt zijn voor ouderen: de grote toetsen met verlichting. Daarbij wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de personen die van groot belang zijn kunnen bellen. Daarom hebben wij modellen waarbij het mogelijk is om foto's achter de sneltoetsen te plaatsen. Zo ziet u in één oogopslag wie u kan bellen.

Bekijk ook eens onze andere producten zoals:

Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's