Hoorexpert ontzorgt!

De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid.

Telefoon voor slechthorenden


Hoorexpert biedt een oplossing

Telefoneren is een vanzelfsprekende vorm van eigentijdse communicatie met een belangrijke functie. Dat geldt voor zowel normaalhorenden als slechthorenden. Deze laatste groep hoeft niet af te zien van het ontspannen communiceren via de telefoon. Veel mensen met een verminderd gehoor hebben al snel problemen met het verstaan van mensen aan de andere kant van de lijn. Een speciale telefoon voor slechthorenden is een hoorhulpmiddel dat een oplossing biedt. Dit biedt u namelijk de optie om het volume extra luid in te stellen. Deze draadloze telefoons maken het telefoneren voor mensen met een slecht gehoor een stuk gemakkelijker.

Producten

Telefoon voor slechthorenden

Telefoon voor slechthorenden

Communicatie begint bij verstaan!

Slechthorenden ondervinden vaak problemen tijdens het telefoneren. Wanneer u moeite heeft met het goed volgen van een telefonisch gesprek, zijn daarvoor speciale telefoons voor slechthorenden ontwikkeld. Met deze verschillende modellen, zowel met draad, zonder draad als mobiele telefoons, is het mogelijk om elk gesprek weer goed te verstaan. Ook biedt Hoorexpert verschillende wek- en waarschuwingssystemen voor het hoorbaar maken van de telefoon wanneer deze afgaat.

In de reguliere telefoonhandel zijn tegenwoordig veel telefoons verkrijgbaar voor senioren. Deze zijn meestal voorzien van enige versterking in de telefoonhoorn (+ 10 dB) en hebben veelal het stempel 'Hoortoestel Compatibel'. Als u last hebt van een licht gehoorverlies, kan zo'n telefoon u zeker helpen tijdens telefoongesprekken. Deze telefoons zijn echter nog geen telefoon voor slechthorenden.

De telefoons binnen het assortiment van Hoorexpert zijn bij uitstek zogenaamde 'slechthorenden telefoons'. Elke telefoon is standaard voorzien van een verlicht display en ringleiding in de telefoonhoorn, waardoor u met uw hoortoestel op de ringleiding stand, de zogenaamde 'T-stand', een directe verbinding heeft. Het gesprek verloopt direct via uw gehoorapparaat en verbetert daardoor de spraakverstaanbaarheid aanzienlijk. Tevens zijn alle telefoons standaard voorzien van een versterking van minimaal 30 dB, waardoor u ook uitstekend kunt telefoneren wanneer u geen hoortoestellen draagt!

Verder zijn met name onze vaste telefoon voor slechthorenden uitgerust met aansluitingen voor een headset en een audio uitgang. Hierdoor is ook het koppelen van uw solo-apparatuur slechts een kleine moeite.

De nieuwste technologische ontwikkelingen van de hoortoestellen geeft steeds meer ruimte om ook toepassingen middels bluetooth te realiseren. In ons assortiment vindt u dan ook telefoons die voorzien zijn van bluetooth, waardoor u ook met de nieuwste technieken optimaal kunt telefoneren en geheel eigentijds kunt communiceren. Dit allemaal door de speciale telefoon voor slechthorenden met handsfree functie.

Telefoon voor senioren


Deze telefoons kunnen ook een uitkomst bieden voor senioren. Seniorentelefoons hebben dezelfde kenmerken als deze telefoons. Doordat de telefoon voor slechthorenden en slechtzienden de mogelijkheid geeft om het volume zelf aan te passen zodat u het gesprek weer goed kunt verstaan zijn deze telefoons ook geschikt voor senioren.

Bekijk ook eens onze andere producten zoals:
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's

Video | Telefoons

Telefoon voor Slechthorenden - Telefoons

Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van


CZ Logo - Vertrouwde Partners VGZ Logo - Vertrouwde Partners CaresQ Logo - Vertrouwde Partners Menzis Logo - Vertrouwde Partners Zorg en Zekerheid Logo - Vertrouwde Partners Zilveren Kruis Logo - Vertrouwde Partners DSW zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ASR Logo - Vertrouwde Partners ONVZ Zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ENO Logo - Vertrouwde Partners