Telefonie


Telefoon voor slechthorenden

Telefoneren is een vanzelfsprekende vorm van eigentijdse communicatie met een belangrijke functie. Dat geldt voor zowel normaalhorenden als slechthorenden. Deze laatste groep hoeft niet af te zien van het ontspannen communiceren. Veel mensen met een verminderd gehoor hebben al snel problemen met het verstaan van mensen aan de andere kant van de lijn. Een speciale telefoon voor slechthorenden biedt een oplossing en maakt het telefoneren voor mensen met een slecht gehoor een stuk aangenamer.

Producten

Telefonie

Telefoon voor slechthorenden

Communicatie begint bij verstaan!

In de reguliere telefoonhandel zijn tegenwoordig veel telefoons verkrijgbaar voor senioren. Deze zijn meestal voorzien van enige versterking in de telefoonhoorn (+ 10 dB) en hebben veelal het stempel "Hoortoestel Compatibel". Bij een licht gehoorverlies kan dit zeker voor een verbetering zorgen, maar het is daarmee zeker nog geen telefoon voor slechthorenden.

De telefoons binnen het assortiment van Hoorexpert zijn bij uitstek zogenaamde "Slechthorenden telefoons". Elke telefoon is standaard voorzien van een ringleiding in de telefoonhoorn, waardoor u met uw hoortoestel op de ringleiding stand, ook wel de T stand genoemd, een directe verbinding heeft. Het gesprek verloopt direct via uw gehoorapparaat en verbeterd daardoor de spraakverstaanbaarheid aanzienlijk. Tevens zijn alle telefoons standaard voorzien van een versterking van minimaal 30 dB, waardoor u ook uitstekend kunt telefoneren wanneer u geen hoortoestellen draagt!

Verder zijn met name onze vaste telefoon voor slechthorenden uitgerust met aansluitingen voor een headset en een audio uitgang. Hierdoor is ook het koppelen van uw solo-apparatuur slechts een kleine moeite.

De nieuwste technologische ontwikkelingen van de hoortoestellen geeft steeds meer ruimte om ook toepassingen middels bluetooth te realiseren. In ons assortiment vindt u dan ook telefoons die voorzien zijn van bluetooth, waardoor u ook met de nieuwste technieken optimaal kunt telefoneren en geheel eigentijds kunt communiceren.

Video | Telefoons

Telefoons