Hoorexpert ontzorgt!
De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid

Productgroep Solo apparatuur

Solo-apparatuur kent verschillende toepassingsgebieden. U kunt hierbij denken aan 1 op 1 situaties zoals bij feestjes, verjaardagen, uit eten en kleine besprekingen.

Ook zijn er meer uitgebreidere toepassing in leslokalen, trainingen en vergaderingen. Maar ook voor zeer uitgebreide toepassingen op werkplekken en conferenties kunnen wij u zeer goed van dienst zijn!

Verstaan in een rumoerige omgeving behoort hiermee weer tot de mogelijkheden!

Product folder

solo apparatuur product folder
Front Row Juno School systeem Solo apparatuur

Front Row Juno School systeem Solo apparatuur

Voor moeiteloos spreken en verstaan op scholen en colleges is het Juno product van Frontrow het ideale systeem voor elk klas lokaal!

CM-2.4 systeem één op één systeem Solo aparatuur

CM-2.4 systeem één op één systeem Solo aparatuur

Het CM-2.4 systeem is elegant qua design, licht en gebruiksvriendelijk en daarmee geschikt voor toepassingen van eenvoudige gesprekssituaties tot en met complexe configuraties bij vergaderingen.

Xepton systeem Vergaderingen Solo apparatuur

Xepton systeem Vergaderingen Solo apparatuur

Het Xepton systeem is geschikt voor gebruik in audiologisch veeleisende situaties zoals; bij vergaderingen, presentaties, in het onderwijs of conferenties.

Informatie video


De vergoedingen


Hoorhulpmiddelen naast het hoortoestel worden veelal 100% vergoed, met uitzondering van uw jaarlijks eigen risico, of worden door uw zorgverzekeraar in bruikleen verstrekt.

Als gecontracteerd leverancier voldoet Hearsolutions aan de kwaliteitseisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden!

Voor de hooroplossingen naast het hoortoestel, heeft HearSolutions contracten/afspraken met alle zorgverzekeraars. Indien u aan de daarvoor gestelde voorwaarden voldoet kunnen wij u, in samenwerking met uw audicien, volledig begeleiden, van aanvraag tot levering en declaratie bij uw zorgverzekeraar. Ook voor vergoedingen en begeleiding bij werkplekaanpassingen kunt u bij HearSolutions terecht.

Download brochure
Hulp nodig?
Esther Fennema
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van