Solo-apparatuur


Solo-apparatuur helpt u beter verstaan in een rumoerige omgeving!

Het meest voorkomende kenmerk van een verminderd gehoor is wel het verstaan in een rumoerige omgeving, zoals op een verjaardag, een vergadering, uit eten of in een klaslokaal. Met de hoorhulpmiddelen van hoorexpert kan dit verbeterd worden.

Hoorexpert biedt diverse mogelijkheden en apparatuur waarmee de verstaanbaarheid aanzienlijk verbeterd kan worden, of het nu een 1-op-1 gesprek is, een bespreking met collega's of een college betreft.

Producten

Solo-apparatuur

Solo-apparatuur

Weer verstaan in een rumoerige omgeving met solo-apparatuur!

Met de HearIt-All 2,4 GHz communicatie versterker haalt u een stukje technologie van hoog niveau in huis! De HearIt-All kan met zijn microfoon het geluid in uw omgeving op 3 manieren (rondom, spreiding en richting) ontvangen, net zoals u wilt. Het geluid wordt digitaal (DSP) bewerkt alvorens dit naar de ontvanger wordt doorgezonden (DSP=Digital Sound Processing). Hierdoor ontvangt u het geluid op een hoog kwaliteitsniveau. U ontvangt de HearIt-All met een hals-inductielus voor koppeling met een hoortoestel. Verder is de HearIt-All voorzien van een audio-uitgang voor gebruik in combinatie met een hoofdtelefoon of oordopjes.

SPL FM solo-apparatuur is een mobiel radiocommunicatiesysteem met een FM overdrachtsfrequentie. Het SPL systeem is elegant en 'slank' in design, licht en gebruiksvriendelijk en is daarmee geschikt voor toepassingen van een eenvoudig dialoogsysteem tot en met complexe configuraties bij vergaderingen. Eveneens is deze solo-apparatuur geschikt voor gebruik in audiologisch veeleisende situaties; tolksysteem, personenbegeleidingssyteem of team-teaching systeem (onderwijs- en conferentiesysteem). Het SPL systeem wordt daarvoor op de juiste wijze geconfigureerd, zodat de gebruiker er onmiddellijk over kan beschikken zonder bijkomende programmering of configuratie.

De basisapparaten voor een SPL communicatiesysteem zijn:
- de zendontvanger SPL Mobiele FM Zender SPL-32T (TGS Multi-channel)
- de ontvanger SPL Mobiele FM Ontvanger SPL-32R (TGS Multi-channel)


Solo-apparatuur -
 Hearsolutions

Als dochteronderneming van Hoorexpert BV richt de divisie HearSolutions BV zich volledig op de samenwerking tussen zorgverzekeraar en audicien, waarbij wij de volledige aanvraag tot vergoeding / installatie en declaratie van een hulpmiddel voor doven en slechthorenden (bijvoorbeeld solo-apparatuur) begeleiden. Zowel voor de dagelijkse situatie als voor de werkplekaanpassingen.

Bekijk hier het overzicht 'vergoedingen solo-apparatuur'. Hierin staat een overzicht van de zorgverzekeraars, Uzovi codes, vergoedingen, voorwaarden en informatie over de declaraties.

Wilt u zelf solo-apparatuur en komt u in aanmerking voor vergoeding van uw zorgverzekeraar?

U kunt hier "On-line" uw aanvraag indienen met upload mogelijkheid voor recept en audiogram!

Solo-apparatuur - Aanvraag indienen

Video | TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV

Solo-apparatuur - TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV