Hoorexpert ontzorgt!

De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid.

Ringleiding thuis


Een ringleiding voor thuis, zodat u bijvoorbeeld televisie kunt kijken zonder last te hebben van storende omgevingsgeluiden.

Voor velen is het vanzelfsprekend dat ze het geluid van de televisie kunnen horen aan de andere kant van de kamer. Voor mensen die een gehoorapparaat gebruiken niet. Toch kunnen zij met behulp van een ringleiding thuis het geluid van de televisie door de hele kamer horen. Dit geldt niet alleen voor de televisie, maar bijvoorbeeld ook de radio of home cinema set. Zo kunt u als slechthorende met een ringleiding in huis toch genieten van uw favoriete programma's, zonder dat anderen in huis last hebben van een tv die te hard staat.

Twee belangrijke voordelen van een Ringleiding voor thuis:
- Overal in de woonruimte goed kunnen verstaan. Afstand maakt niet uit.
- Met andere slechthorenden tegelijkertijd gebruik maken van de ringleiding thuis.

Producten

Ringleiding Ringleiding-thuis

Werking Ringleidingsysteem


Een ringleiding voor thuis werkt als volgt. De slechthorende krijgt via zijn hoortoestellen een helder geluid dat goed verstaanbaar is. Dit is mogelijk doordat het geluid van de radio of tv geen weg meer aflegt door de ruimte, waar vaak veel storende geluiden aanwezig zijn. Hierdoor zal het geluid ook niet meer verslechterd worden in ruimtes waar akoestiek aanwezig is. Door een ringleiding thuis aan te leggen wordt er optimale verstaanbaarheid gecreëerd.

Vergoeding Ringleiding voor thuis


Vaak kan een slechthorende de ringleiding voor thuis vergoed krijgen. Uw verzekeraar kan hierover meer informatie geven. Bekijk hier de vergoedingsvoorwaarden voor een ringleiding.

Aanleg Ringleiding in huis


Tijdens het aanleggen van een ringleiding voor thuis, moet met een aantal factoren rekening gehouden worden. Zo zal er gekeken moeten worden of, wanneer u in een appartement woont, uw boven- of onderburen geen ringleiding hebben. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het bereik van twee ringleidingen overlapt, waardoor u storing kunt krijgen.

Wanneer u een ringleiding voor thuis aanschaft, kunnen we u helpen met het bekijken van de mogelijkheden voor de aanleg. Mocht u een ringleiding thuis aan willen leggen in meerdere kamers, dan hebben we speciaal ontwikkelde software waarmee we vooraf de werking van de ringleiding kunnen bepalen.

Ringleiding thuis - Bouwtekening Ringleiding thuis - Technische gegevens Ringleiding thuis - Lus planning Ringleiding thuis - Inuctieveld meting
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Ringleiding thuis - Zorgverzekeraar logo's

Video | TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV

Ringleiding thuis - TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV
Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van