De specialist in hoorhulpmiddelen,

werkplekaanpassing en toegankelijkheid
Catalogus

Ringleiding thuis


Een ringleiding voor thuis, zodat u bijvoorbeeld televisie kunt kijken zonder anderen te storen.

Voor velen is het vanzelfsprekend dat ze het geluid van de televisie kunnen horen aan de andere kant van de kamer. Voor mensen die een gehoorapparaat gebruiken niet. Toch kunnen zij met behulp van een ringleiding thuis het geluid van de televisie door de hele kamer horen. Dit geldt niet alleen voor de televisie, maar bijvoorbeeld ook de radio of home cinema set. Zo kunt u als slechthorende genieten van uw favoriete programma's, zonder dat anderen in huis last hebben van een tv die te hard staat.

Producten

Ringleiding Ringleiding-thuis

Ringleidingsystemen voor thuis


Tijdens het aanleggen van een ringleiding thuis, moet met een aantal factoren rekening gehouden worden. Zo zal er gekeken moeten worden of, wanneer u in een appartement woont, uw boven- of onderburen geen ringleiding hebben. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het bereik van twee ringleidingen overlapt, waardoor u storing kunt krijgen.

Wanneer u een ringleiding voor thuis aanschaft, kunnen we u helpen met het bekijken van de mogelijkheden voor de aanleg. Mocht u een ringleiding thuis aan willen leggen in meerdere kamers, dan hebben we speciaal ontwikkelde software waarmee we vooraf de werking van de ringleiding kunnen bepalen.

Ringleiding - Bouwtekening Ringleiding - Technische gegevens Ringleiding - Lus planning Ringleiding - Inuctieveld meting
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Ringleiding - Zorgverzekeraar logo's

Video | TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV

Ringleiding - TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV
Hulp nodig?
Esther Fennema
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van