Dé specialist in hooroplossingen

Ringleidingsystemen


Professionele ringleidingversterkers voor in concertzalen, theaters, kerken, crematoria en winkels.

Veel zaalbeheerders en -eigenaren zijn zich niet bewust dat een goede ringleidingsinstallatie, in de volksmond ook wel dovenlus genoemd, voor veel slechthorenden onmisbaar is. Gelukkig is het aantal ringleidingen in zalen in Nederland stijgende. Steeds meer zalen zijn voorzien van een professionele ringleidinginstallatie waarmee de toegankelijkheid van de zaal voor de groeiende groep slechthorende bezoekers gegarandeerd is. Wanneer duidelijk is dat een goede ringleidinginstallatie in een theater of concertzaal aanwezig, zal dit er toe leiden dat meer slechthorenden een bezoek brengen.

Producten

Ringleiding

Ringleidingsystemen


Zalen die een ringleidinginstallatie hebben, gebruiken het onderstaande symbool om aan te geven dat er een ringleiding in de zaal aanwezig is en de zaal dus goed toegankelijk is voor slechthorenden.

Ringleiding - Ringleiding aanwezig

Aan professionele ringleidingversterkers voor concertzalen, theaters, kerken en crematoria worden hoge eisen gesteld. Omdat in grotere zalen de ringleiding een groot veld moet bestrijken, dient deze over de juiste kracht te beschikken. Daarvoor gebruiken wij dan ook speciaal ontwikkelde software waarmee we niet alleen vooraf een passende offerte kunnen maken, maar ook achteraf een rapport van werking kunnen afgeven. Binnen deze software houden we rekening met de voor ringleidingsystemen ontwikkelde Europese normen en worden de invloeden van bouwmaterialen binnen een pand ook meegenomen in de berekening.

Ringleiding - Bouwtekening Ringleiding - Technische gegevens Ringleiding - Lus planning Ringleiding - Inuctieveld meting

Wilt u ook thuis dit gemak ervaren, klik dan hier voor informatie.

Hoorexpert heeft zich met haar divisie AUDIOropa speciaal gespecialiseerd in audiotechniek en kan u op vakkundige wijze verder informeren en adviseren.

Ringleiding - Audioropa

Kijk voor meer informatie op de website, of bekijk ook eens onze solo-apparatuur.
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Ringleiding - Zorgverzekeraar logo's

Video | TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV

Ringleiding - TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV
Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk

Al jaren vertrouwde partner van o.a.

CZ Logo - Vertrouwde Partners VGZ Logo - Vertrouwde Partners CaresQ Logo - Vertrouwde Partners Menzis Logo - Vertrouwde Partners Zorg en Zekerheid Logo - Vertrouwde Partners Zilveren Kruis Logo - Vertrouwde Partners DSW zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ASR Logo - Vertrouwde Partners ONVZ Zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ENO Logo - Vertrouwde Partners