Hoorexpert ontzorgt!

De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid.

Reiniging en verzorging


Niet alleen uw hoorapparatuur, maar ook uw oren verdienen het om goed onderhouden te worden!

Naast ons uitgebreide assortiment reinigingsproducten voor uw hoortoestel, oorstukje of gehoorbeschermer, bieden wij ook verzorgingsproducten voor uw oor.

Reiniging en verzorging

Reiniging

Met de Smart Clean reinigingsproducten heeft u een uitstekend product in handen om uw hoortoestel, oorstukje of gehoorbeschermer optimaal te onderhouden. Ook het drogen van uw gehoorapparaat is van belang om de hoogwaardige techniek goed te beschermen tegen vocht. Met het Drycare droogsysteem beschermt u uw hoortoestellen tegen ongewenste storingen en behoud u een optimaal hoorcomfort.

Verzorging

De huid aan het oor van dragers van hoortoestellen of brillen ondergaat door het contact met lichaamsvreemde stoffen een constante irritatie. Bovendien kunnen wrijving, vorming van transpiratie en verminderde inwerking van lucht onder andere een vervelende jeuk veroorzaken. Door het gebruik van GinkgoCare op deze gevoelige plekken wordt de irritatie van de huid tegengegaan.

De toepassing van het oliepreparaat Auridrop voorkomt doeltreffend ontstekingen, jeuk, afschilfering en droogheid van de huid in de gehoorgang. Tevens heeft Auridrop een reinigende werking op cerumen (oorsmeer) en verzacht het de gehoorgang als voorbereiding op het uitspuiten van uw oren. Auridrop is daarmee een aanzienlijk beter verzorgingsmiddel voor uw oren dan de welbekende slaolie of wattenstaafjes.

Bekijk ook eens ons solo-apparatuur.
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's

Video | Gingo Care en Auridrop

Gingo Care en Auridrop
Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van


CZ Logo - Vertrouwde Partners VGZ Logo - Vertrouwde Partners CaresQ Logo - Vertrouwde Partners Menzis Logo - Vertrouwde Partners Zorg en Zekerheid Logo - Vertrouwde Partners Zilveren Kruis Logo - Vertrouwde Partners DSW zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ASR Logo - Vertrouwde Partners ONVZ Zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ENO Logo - Vertrouwde Partners