Dé specialist in hooroplossingen

Oordopjes voor zwemmen


Gehoorschade voorkomen is beter dan genezen!

We hebben zwemoordopjes voor volwassen en kinderen. Water in het oor wordt voorkomen, maar het de zwemdoppen zijn wel geluid doorlatend.

Naast enkele universele gehoorbeschermers, kunnen wij u ook uitstekend begeleiden bij de zwem oordoppen op maat. Voor ieder de perfecte pasvorm om uw oren te beschermen. Of het nu gaat om een individuele toepassing of om een groep collega’s.

Producten

Gehoorbescherming Oordopjes zwemmen

Gehoor bescherming

Tijdens het zwemmen

Sterker nog, als het gehoor eenmaal beschadigd is, is genezing niet meer mogelijk en zal er gezocht moeten worden naar andere hoorhulpmiddelen!

In de huidige maatschappij komt er gelukkig steeds meer aandacht voor het beschermen van het gehoor. Toch zien we helaas dat velen nog niet voldoende de noodzaak inzien van een goede gehoorbescherming. Gehoorschade treed dan ook steeds vaker en op steeds jongere leeftijd op, veroorzaakt door onder andere MP3 spelers, te harde muziek bij concerten, maar ook bij muzikanten, motorrijders of op de werkvloer.

Dit kan echter uitstekend voorkomen worden! Vaak al door gebruik te maken van universele gehoorbeschermers, maar zeker met het gebruik van de professionele, op maat gemaakte, gehoorbeschermers.

Veelal wordt er gedacht dat door het dragen van gehoorbescherming de kwaliteit van het geluid, denk hierbij bijvoorbeeld aan muziek, minder wordt. Gelukkig gaat ook hier de technologie steeds verder en worden er tegenwoordig speciale filters ontwikkeld. Met deze filters wordt het het volume gereduceerd, maar dit gaat niet ten koste van de geluidskwaliteit of de spraakverstaanbaarheid.

Naast enkele universele gehoorbeschermers, kunnen wij u ook uitstekend begeleiden bij de op maat gemaakte beschermers. Of het nu gaat om een individuele toepassing of om een groep collega's.

Bekijk ook eens ons solo-apparatuur.
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's
Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk

Al jaren vertrouwde partner van o.a.

CZ Logo - Vertrouwde Partners VGZ Logo - Vertrouwde Partners CaresQ Logo - Vertrouwde Partners Menzis Logo - Vertrouwde Partners Zorg en Zekerheid Logo - Vertrouwde Partners Zilveren Kruis Logo - Vertrouwde Partners DSW zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ASR Logo - Vertrouwde Partners ONVZ Zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ENO Logo - Vertrouwde Partners