Audiologieproducten


Kwaliteitsproducten met partnerkorting

Degelijke, veilige materialen, tijdig en in gepaste aantallen geleverd. Voorlichting en promotiemateriaal waar u en uw klanten écht iets aan hebben. Professionele service die u tijd en moeite bespaart. Dit alles en meer kunt u hier vinden. Registreer of log in op het Hoorexpert portaal om speciale aanbiedingen en bulkprijzen te zien.

Mist u iets in ons assortiment? Bent u geïnteresseerd in een product(range) met eigen branding? Of heeft u een andere vraag? Ons salesteam staat klaar voor u: sales@hoorexpert.nl.

Afdrukmaterialen

Een goede afdruk is het halve werk!
Zonder goede oorafdruk kan het zijn dat een hoortoestel niet optimaal functioneert of dat gehoorbescherming minder goed tegen gehoorbeschadiging werkt. Met ons uitgebreide assortiment afdrukmaterialen en bijbehorende artikelen heeft de professional altijd de juiste producten in handen om passende hoorzorg en gepersonaliseerde hulpmiddelen te kunnen bieden. De keuze van het afdrukmateriaal is afhankelijk van het doel waarvoor de oorafdruk bestemd is. Zo kennen we afdrukmateriaal ten behoeve van het maken van gehoorbeschermers, zwemdopjes, standaard oorstukjes en ‘in het oor’ hoortoestellen. Er is zelfs speciaal sneldrogend afdrukmateriaal met een kleine applicator voor het maken van afdrukken bij kinderen.
Uiteraard leveren we ook professionele laboratorium gereedschappen en materialen, waarmee een hoogwaardig eindproduct - charmofoon of gehoorbeschermer - gemaakt kan worden.

Hygiëne & bescherming

Als de Coronapandemie ons iets geleerd heeft is het dat we onszelf en elkaar zo goed mogelijk moeten beschermen tegen infectie. Vind hier uiteenlopende beschermingsproducten: handschoenen, gezichtsmaskers, desinfecterende handgel enz.

Reiniging & verzorging

Of u nou reinigings- en verzorgingsmaterialen zoekt om zelf te gebruiken of juist om aan klanten door te verkopen, bent u bij Hoorexpert aan het goede adres. Wij kunnen de voor uw doeleinden geschikte aantallen snel en, desgewenst, zelfs met uw eigen huisstijl leveren.

Info- & marketingmaterialen

Hoorexpert ontzorgt! Ons streven is om dit motto dagelijks en doorgaans waar te maken - niet alleen voor onze eindgebruikers maar ook voor u als hoorzorgprofessional, onze primaire conduite richting die eindgebruikers. Naast nuttige samenwerkingen met diverse mediakanalen en vakverenigingen, bieden we een eigen-gegenereerde ‘menu’ van informatieve, commerciële materialen aan. Dit materiaal is bedoeld om uw communicatie met de klant over onze producten en diensten effectiever en efficiënter te maken. Zo houdt u meer tijd over voor de klant en alle andere processen eromheen.
Wanneer u een idee wilt delen, andere materiaal nodig heeft o.i.d., schroom a.u.b. niet om contact op te nemen - wij zijn er voor u!

Cursussen & trainingen

Heeft u nog StAr punten nodig dit jaar? Wilt u in levende lijve kennis maken met ons team en producten? Vindt u het belangrijk dat al uw medewerkers zo goed mogelijk de klant te woord kunnen staan in relatie tot hun persoonlijke situatie en onze producten en diensten? Dan is een training, verzorgd door onze teamleden die meer dan 20 jaar in de branche zitten, zeker iets voor u. Wij geven regelmatig standaard trainingen, online en op locatie bij ons in Leerdam maar, even als onze productoplossingen, behoort maatwerk uiteraard tot de mogelijkheden.

Producten

Audiologieproducten Otoplastische siliconen