Hoorexpert ontzorgt!

De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid.

Audio communicatie systemen


Communiceren op het hoogste niveau!

Moeiteloos communiceren op elke gewenste locatie of welke omstandigheid dan ook! Met onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van slechthorendheid en spraakverstaanbaarheid heeft Hoorexpert een productassortiment ontwikkeld waardoor professionele audiocommunicatie mogelijk wordt.

Producten

Audio communicatie systemen

Audio communicatie systemen


Vanuit onze divisie AUDIOropa bieden wij onze kennis en producten aan bedrijven en instellingen. Rondleidingen met een tour-guide in bedrijven of toeristische attracties, maar ook tolk-systemen en uitgebreide conferentie-systemen zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden op het gebied van professionele audiocommunicatie.

Toegankelijkheid gebouwen

Met onze kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, specifiek toegespitst op mensen met een hoorbeperking, richten wij ons op het optimaliseren van de “Toegankelijkheid van gebouwen” van bedrijven en instellingen.
Naast de advisering aan bijvoorbeeld theaters, kerken, crematoria, hotels, banken, gemeentehuizen, scholen en andere openbare gebouwen, verzorgen wij ook de volledige installatie van o.a. ringleiding-, FM-, en infrarood-systemen. Daarnaast adviseren we ook over signalering van brandmeldingen op bijvoorbeeld scholen en congrescentra.
Meer informatie?

Audioropa

Professionele audio-communicatie

Vanuit onze kennis en ervaring op het gebied van slechthorendheid en spraakverstaanbaarheid hebben we een productassortiment ontwikkelt waarmee “Professionele audiocommunicatie” mogelijk kunnen maken voor bedrijven en instellingen. Hierbij kunt u denken aan rondleidingen (tour-guide) in bedrijven of bij toeristische attracties, maar ook aan conferenties en vergaderingen, waarbij ook vertalers (tolk-systemen) zeker tot de mogelijkheden behoren.
Meer informatie?
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's

Video | TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV

TV interview met Per Gisolf van Hoorexpert BV
Hulp nodig?
Esther Fennema
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van