De specialist in hoorhulpmiddelen,
werkplekaanpassing en toegankelijkheid

Hoorhulpmiddelen


Bij Hoorexpert kunt u terecht voor verschillende hoorhulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Deze hoorhulpmiddelen zijn een welkome uitkomst voor mensen met gehoorproblemen. Sommige hulpmiddelen worden gebruikt in combinatie met uw hoortoestel(len) of cochleair implantaat, andere zijn opzichzelfstaand. We gaan graag samen met u op zoek naar de juiste hoorhulpmiddelen, zodat u de geluiden om u heen weer hoort zoals u dat graag wilt. Dankzij onze persoonlijke aanpak kunt u professioneel advies op maat verwachten, zodat u een weloverwogen keuze maakt voor een hulp middel.

Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's

Producten

Hoorhulpmiddelen

voor doven en slechthorenden

Hoorhulpmiddelen kunnen voor slechthorenden vaak een zeer welkome uitkomst bieden voor de dagelijkse problemen die zij ervaren als gevolg van bestaande gehoorproblemen. Met onze hoorhulpmiddelen wordt het leven voor slechthorenden dan ook snel een stuk aangenamer.

Het signaal dat uit de telefoon komt is vaak niet hard genoeg. Zo zijn er al hoorhulpmiddelen voor zowel de vaste telefoon als de mobiele telefoon. Zo maken de speciale telefoons van Hoorexpert het mogelijk om op een normale en prettige manier te blijven communiceren met uw gesprekspartner aan de andere kant van de lijn.

Daarnaast hoeft u ook niet langer hinder te ervaren van de storende geluiden om u heen wanneer u bijvoorbeeld televisie aan het kijken bent. De ringleidingsystemen van Hoorexpert zorgen ervoor dat het geluid dat afkomstig is van een bepaalde geluidsbron, bijvoorbeeld uw televisie, zonder ruis op uw hoortoestel ontvangen kan worden. Dankzij deze hoorhulpmiddelen kan indivueel het gewenste volume op een comfortabel niveau ingesteld worden.

Ook de solo-apparatuur van Hoorexpert zorgt voor het hoorbaar maken van geluidssignalen in een rumoerige omgeving, maar in dit geval gaat om de stem van een spreker die u graag duidelijk wil kunnen horen als ontvanger. Bij solo-apparatuur bevindt zich in de directe nabijheid van de spreker een microfoon en bij de luisteraar is er een ontvanger.

Met de wek- en waarschuwingssystemen kunt u ervoor kiezen om gewekt te worden door middel van trillingen, flitssignalen, extra harde geluiden of een combinatie van deze drie verschillende signalen.

Daarnaast biedt Hoorexpert moderne audio- en communicatiesystemen die speciaal ontworpen zijn voor slechthorenden en dienen als hoorhulpmiddelen.
Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw polis
Zorgverzekeraar logo's