Hoorexpert ontzorgt!
De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid

Cursusaanbod

Op deze pagina vindt je twee cursussen die speciaal ontwikkeld zijn vanuit Hoorexpert.

Cursus toegankelijkheid van gebouwen, wek- en waarschuwingssystemen en werkplekaanpassingen (Online)

Omdat we momenteel nog geen cursus op locatie kunnen geven waarbij een afstand van anderhalve meter gedurende de hele dag wordt gewaarborgd, bieden we in de maand september de mogelijkheid om onze cursus volledig online te volgen. In kleine groepjes van maximaal 5 cursisten blijven we dicht bij de lesstof van de reguliere cursusdag en is er voldoende aandacht voor vragen, eigen cases en andere inbreng.

Deze cursus is niet bedoeld als reguliere producttraining, maar beoogt om aan de hand van theorie en een aanzienlijk deel hands-on training en casuïstiek als audicien te leren samenwerken met externe organisaties. Door nieuwe wegen te ontdekken, wordt de audicien een totaalleverancier van allerlei hulpmiddelen die nuttig kunnen zijn voor slechthorenden.

Meer over deze cursus

Individuele cursus: Installatie van een wek- en waarschuwingssysteem

Deze cursus is niet bedoeld als reguliere producttraining, maar beoogt om aan de hand van een klein deel theorie (voor- en nabespreking) en de daadwerkelijke installatie van een wek- en waarschuwingssysteem de audicien te leren samenwerken met externe organisaties. Daarnaast helpt deze cursus met het geven van inzicht in de mogelijkheden van een wek- en waarschuwingssysteem en het nut ervan in de thuissituatie van de klant. Deze cursus is kosteloos.

Meer over deze cursus

Hulp nodig?
Saskia van Weverwijk
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van


CZ Logo - Vertrouwde Partners VGZ Logo - Vertrouwde Partners CaresQ Logo - Vertrouwde Partners Menzis Logo - Vertrouwde Partners Zorg en Zekerheid Logo - Vertrouwde Partners Zilveren Kruis Logo - Vertrouwde Partners DSW zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ASR Logo - Vertrouwde Partners ONVZ Zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ENO Logo - Vertrouwde Partners