Cursusaanbod

Momenteel bieden wij twee soorten trainingen aan:

Cursus toegankelijkheid van gebouwen, wek- en waarschuwingssystemen en werkplekaanpassingen

Deze cursus is niet bedoeld als reguliere producttraining, maar beoogt om aan de hand van theorie en een aanzienlijk deel hands-on training en casuïstiek als audicien te leren samenwerken met externe organisaties. Door nieuwe wegen te ontdekken, wordt de audicien een totaalleverancier van allerlei hulpmiddelen die nuttig kunnen zijn voor slechthorenden. Deze cursus is kosteloos.

Meer over deze cursus

Individuele cursus: Installatie van een wek- en waarschuwingssysteem

Deze cursus is niet bedoeld als reguliere producttraining, maar beoogt om aan de hand van een klein deel theorie (voor- en nabespreking) en de daadwerkelijke installatie van een wek- en waarschuwingssysteem de audicien te leren samenwerken met externe organisaties. Daarnaast helpt deze cursus met het geven van inzicht in de mogelijkheden van een wek- en waarschuwingssysteem en het nut ervan in de thuissituatie van de klant. Deze cursus is kosteloos.

Meer over deze cursus

Trainingen op maat
Wilt u meer diepgaande kennis opdoen over een bepaalde product of productenreeks? Of wilt u een team medewerkers laten trainen op de maatwerkaanpassingen in hun gebouw? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Presentaties en workshops (voor op beurzen, conferenties enz.)
Wij kunnen diverse (interactieve) presentaties voor uw manifestatie verzorgen met uiteenlopende thema’s en boeiende (gast)sprekers. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.