Hoorexpert ontzorgt!
De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid

Hoorexpert groep


Hoorexpert is een vooruitstrevende organisatie op het gebied van hooroplossingen. Door de inzet van gespecialiseerde medewerkers kan Hoorexpert adequaat inspelen op de toenemende behoefte aan individuele hooroplossingen. Deze toenemende behoefte wordt veroorzaakt door de vergrijzing enerzijds en door gehoorschade als gevolg van MP3-spelers en discotheken anderzijds. Hierdoor zal het aantal slechthorenden de komende jaren naar verwachting stijgen naar 2,5 miljoen.

Over het algemeen wordt de oplossing voor het hoorprobleem gezocht in het aanmeten van hoortoestellen, maar hiernaast bestaan er nog diverse andere hulpmiddelen die hoorproblemen kunnen verbeteren. Ook bieden wij diverse hooroplossingen op het werk en in openbare gebouwen zoals scholen, kerken, theaters, musea en toeristische attracties. Hoorexpert levert hiervoor diverse passende systemen afgestemd op de vraag.

Hoorexpert werkt veelal samen met de audicien. Door de beide expertises te combineren ontstaat er een betrouwbaar advies waar de consument zijn voordeel mee kan doen.

Team

Hoorexpert - Per Gisolf
Per Gisolf
Algemeen directeur
Hoorexpert - Jeroen Verhoef
Jeroen Verhoef
Technisch directeur
Hoorexpert - Esther Fennema
Esther Fennema
Directie assistente
Hoorexpert - Karin van den Berg
Karin van den Berg
Sales manager
Hoorexpert - Linda van der Werf
Linda van der Werf
Commerciële binnendienst
Hoorexpert - Martin van Es
Martin van Es
Hoofd administratie
Hoorexpert - Andy de Groodt
Andy de Groodt
Technische buitendienst
Hoorexpert - Arie de Jong
Arie de Jong
Logistiek medewerker
Hoorexpert - Sandra van Es
Sandra van Es
Financiële administratie
Hoorexpert - Karin van Houwelingen
Karin van Houwelingen
Content Creator
Hoorexpert - Carla Kon
Carla Kon
Interieurverzorgster
Hoorexpert - Carina Niesing
Carina Niesing
Commerciële binnendienst
Hoorexpert - Miriam Zwijnenburg
Miriam Zwijnenburg
Accountmanager
Per Gisolf
Algemeen directeur


Letterlijk opgegroeid in de hoortoestelwinkel van zijn vader, is Per Gisolf in 1980 als 15 jarige jongen al gaan werken met diverse hulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Hoewel hij er nooit toe gekomen is zelf audicien te worden is Per zich wel altijd blijven specialiseren in alle hoor-hulpmiddelen naast het hoortoestel en alle technologische- en marktontwikkelingen in de hoor branche. Met de opgedane ervaringen en ontwikkelde unieke expertisen in het verleden heeft Per uiteindelijk de stap naar zelfstandig ondernemen gemaakt en heeft met ingang van 1 januari 2006 het bedrijf Hoorexpert BV opgestart.

Inmiddels is Hoorexpert BV met haar dochterondernemingen Hearsolutions BV en AUDIOropa BV uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde ondernemingen op het gebied van hulpmiddelen voor dove- en slechthorende mensen in Nederland.

Jeroen Verhoef
Technisch directeur


In 1995 is Jeroen Verhoef reeds begonnen als technisch specialist in directe samenwerking met Per. Het lag dan ook erg voor de hand dat Jeroen in 2007 de overstap naar Hoorexpert BV maakte. Naast zijn, door de jaren heen, opgebouwde specialisatie op het gebied van werkplekaanpassingen, audiocommunicatie- en groot ringleidingsystemen, is Jeroen ook verantwoordelijk voor de technische binnen- en buitendienst. Als technisch directeur heeft Jeroen ook de dagelijkse leiding over Hearsolutions BV en is met zijn kennis direct betrokken bij AUDIOropa.

Esther Fennema
Directie assistente


Met een ruime ervaring binnen verschillende organisaties en een ziekenhuis poli, ondersteunt Esther Fennema de directie bij diverse management taken. Esther is hierbij niet alleen belast met personeelszaken, ISO certificering en debiteuren beheer, maar ook het afhandelen van de algemene e-mail en informatie aanvragen. Haar geduld bij telefonische ondersteuning met veelal oudere klanten wordt vaak op de proef gesteld. Met rust en duidelijkheid is Esther bijna altijd in staat onze slechthorende klanten weer op weg te helpen.

Karin van den Berg
Sales manager


Vanuit haar jarenlange kennis en ervaring als afgestudeerd logopediste, audicien en voorschrijfster bij KNO/AC, is Karin van den Berg bij uitstek de aangewezen persoon de contacten met al onze relaties te onderhouden en onze externe communicatie vorm te geven en te beheren. Karin weet met haar audiologische kennis en product ervaring op uitstekende wijze de vertaalslag te maken naar onze klanten en afnemers.

Linda van der Werf
Commerciële binnendienst


Contact met slechthorenden, audiciens, voorschrijvers en zorgverzekeraars is Linda van der Werf op haar lijf geschreven. Na enkele jaren ervaring in een hoortoestelwinkel van een gerenommeerd audiciensbedrijf heeft zij de verantwoordelijkheid op zich genomen de spin in het web te zijn bij het indienen van vergoedingsaanvragen bij zorgverzekeraars. Naast het beoordelen, verwerken , administreren en plannen van aanvragen/installatie van wek- en waarschuwing, TV systemen, solo-apparatuur en werkplekaanpassingen, is Linda ook als geen ander op de hoogte van de inhoud en voorwaarden van de contracten met de zorgverzekeraars.

Martin van Es
Hoofd administratie

Een goede organisatie staat bij een goede administratie! Martin van Es heeft een jarenlange ervaring op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratie. Vanuit zijn bedrijf Adminance deelt hij zijn kennis met Hoorexpert BV als hoofd van de administratie. Martin voert niet alleen de controle over de administratie van de gehele Hoorexpert organisatie, maar fungeert ook als belasting- en bedrijfsadviseur en is met zijn nuchterheid een belangrijke sparringpartner voor de directie bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen.

Andy de Groodt
Technische buitendienst


Andy de Groodt houdt van autorijden, en dat is maar goed ook! Als installateur van audiologische hulpmiddelen is Andy fulltime onderweg door heel Nederland en maakt heel wat kilometers. Zijn gedrevenheid en werklust zijn een aanwinst voor onze organisatie. Andy schroomt dan ook niet cursussen te volgen en zich steeds meer te specialiseren in de installatietechniek van audiologische oplossingen.

Arie de Jong
Logistiek medewerker


Als één van de grootste leveranciers van hoorhulpmiddelen in Nederland werken wij samen met alle audiciensbedrijven, installatiebureaus, eindgebruikers, zorgverzekeraars, gemeentes, overheden en overige organisaties. Wij hebben dan ook de kwaliteit van onze leveringen en producten hoog in het vaandel.
Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel verzorgt Arie de dagelijkse in- en verkooporders van Hoorexpert. Voorraadbeheer, magazijnbeheer, het logistieke proces en de afhandeling van retourzendingen en reparaties behoren daarbij tot zijn kerntaken.

Sandra van Es
Financiële administratie

Met de verschillende administratieve handelingen binnen onze organisatie, zoals elektronisch declareren bij zorgverzekeraars, samenwerking met grote ketens en leveranciers, online betalingen, etc. is onze administratie een uitdaging op zich! Sandra voert de dagelijkse administratie, met een dosis gezonde humor, op een serieuze wijze uit!

Karin van Houwelingen
Content Creator


Vol energie en enthousiasme vervult Karin de functie van marketing medewerkster. Met haar kennis van social media en communicatie weet zij al onze producten en diensten in beeld en onder de aandacht te brengen. Ontwikkelen van folders, het maken van product foto’s, filmpjes of een bericht op facebook, daar draait ze haar hand niet voor om.

Carla Kon
Interieurverzorgster

Met energie en vriendelijkheid zorgt Carla wekelijks voor schone werkplekken en een opgeruimd kantoor. Geen vuiltje of vlekje ontgaat aan haar aandacht.

Carina Niesing
Commerciële binnendienst


Miriam Zwijnenburg
Accountmanager


Linda van der Werf

Stel direct uw vraag

Neem contact op
Hulp nodig?
Esther Fennema
Kan ik u helpen? 0345 - 632393 Of mail info@hoorexpert.nl

Al jaren de vertrouwde partner van