Hoorexpert ontzorgt!
De specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid

Hoorexpert groep


Hoorexpert is een vooruitstrevende organisatie op het gebied van hooroplossingen. Door de inzet van gespecialiseerde medewerkers kan Hoorexpert adequaat inspelen op de toenemende behoefte aan individuele hooroplossingen. Deze toenemende behoefte wordt veroorzaakt door de vergrijzing enerzijds en door gehoorschade als gevolg van MP3-spelers en discotheken anderzijds. Hierdoor zal het aantal slechthorenden de komende jaren naar verwachting stijgen naar 2,5 miljoen.

Over het algemeen wordt de oplossing voor het hoorprobleem gezocht in het aanmeten van hoortoestellen, maar hiernaast bestaan er nog diverse andere hulpmiddelen die hoorproblemen kunnen verbeteren. Ook bieden wij diverse hooroplossingen op het werk en in openbare gebouwen zoals scholen, kerken, theaters, musea en toeristische attracties. Hoorexpert levert hiervoor diverse passende systemen afgestemd op de vraag.

Hoorexpert werkt veelal samen met de audicien. Door de beide expertises te combineren ontstaat er een betrouwbaar advies waar de consument zijn voordeel mee kan doen.

Team

Hoorexpert - Per Gisolf
Per Gisolf
Algemeen directeur
Hoorexpert - Jeroen Verhoef
Jeroen Verhoef
Technisch directeur
Hoorexpert - Esther Fennema
Esther Fennema
Directie assistente
Hoorexpert - Karin van den Berg
Karin van den Berg
Sales manager
Hoorexpert - Boyd Schram
Boyd Schram
Marketingmanager
Hoorexpert - Miriam Zwijnenburg
Miriam Zwijnenburg
Accountmanager
Hoorexpert - Linda Schaap
Linda Schaap
Commerciële binnendienst
Hoorexpert - Andy de Groodt
Andy de Groodt
Technische buitendienst
Hoorexpert - Carina Niesing
Carina Niesing
Commerciële binnendienst
Hoorexpert - Arie de Jong
Arie de Jong
Logistiek medewerker
Hoorexpert - Saskia van Weverwijk
Saskia van Weverwijk
Commerciële binnendienst
Hoorexpert - Sandra van Es
Sandra van Es
Financiële administratie
Hoorexpert - Carla Kon
Carla Kon
Interieurverzorgster
Hoorexpert - Alex Huliselan
Alex Huliselan
Technische buitendienst
Hoorexpert - Martin van Es
Martin van Es
Hoofd administratie
Per Gisolf
Algemeen directeur


Letterlijk opgegroeid in de hoortoestelwinkel van zijn vader, is Per Gisolf in 1980 als 15 jarige jongen al gaan werken met diverse hulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Per is zich altijd blijven specialiseren in alle hoor-hulpmiddelen naast het hoortoestel en alle technologische- en marktontwikkelingen in de hoor branche. Met de opgedane ervaringen en ontwikkelde expertisen in het verleden heeft Per uiteindelijk de stap gezet naar zelfstandig ondernemer en heeft hij op 1 januari 2006 het bedrijf Hoorexpert BV opgestart.

Inmiddels is Hoorexpert BV met haar dochterondernemingen Hearsolutions BV en AUDIOropa BV uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde ondernemingen op het gebied van hulpmiddelen voor dove- en slechthorende mensen in Nederland.

Jeroen Verhoef
Technisch directeur


In 1995 is Jeroen Verhoef begonnen als technisch specialist in directe samenwerking met Per. In 2007 heeft Jeroen de overstap gemaakt naar Hoorexpert BV. Naast zijn kennis en specialisatie op het gebied van werkplekaanpassingen, audiocommunicatie- en groot ringleidingsystemen, is Jeroen ook verantwoordelijk voor de technische binnen- en buitendienst. Als technisch directeur heeft Jeroen ook de dagelijkse leiding over Hearsolutions BV en is met zijn kennis direct betrokken bij AUDIOropa.

Esther Fennema
Directie assistente


Door haar ruime ervaring binnen verschillende organisaties en functies, ondersteunt Esther Fennema de directie met diverse management taken. Ook houdt zij zich bezig met personeelszaken, het organiseren van bedrijfsuitjes en ISO certificering, maar ook het afhandelen van de algemene e-mail en telefonische informatie aanvragen. Met rust en duidelijkheid is Esther bijna altijd in staat onze klanten weer op weg te helpen.

Karin van den Berg
Sales manager


Vanuit haar jarenlange kennis en ervaring als afgestudeerd logopediste, audicien en voorschrijfster bij KNO/AC, is Karin van den Berg de aangewezen persoon om de contacten met al onze relaties te onderhouden en onze externe communicatie vorm te geven en te beheren. Karin weet met haar audiologische kennis en product ervaring op professionele wijze de vertaalslag te maken naar onze klanten en afnemers.

Boyd Schram
Marketingmanager


Boyd Schram behoeft nauwelijks introductie in de hoorbranche waarin hij 13 jaar werkzaam was als accountmanager en marketingmanager bij een hoortoestellenfabrikant. Met zijn kennis en ervaring zet Boyd zich in om onze positie in de markt nog verder te verstevigen en de expansie van AUDIOropa vorm te geven.

Miriam Zwijnenburg
Accountmanager


Miriam Zwijnenburg heeft al 16 jaar ervaring binnen de audiologiebranche. Vanwege haar uitgebreide marktkennis, kan zij audiciens op locatie ondersteunen en adviseren om zo met elkaar tot de perfecte hoorzorg op maat te komen.

Linda Schaap
Commerciële binnendienst


Contact met slechthorenden, audiciens, voorschrijvers en zorgverzekeraars is Linda Schaap op haar lijf geschreven. Na enkele jaren ervaring in een hoortoestelwinkel, heeft Linda Schaap de stap gemaakt naar Hoorexpert BV. Zij is verantwoordelijk voor het indienen van aanvragen bij zorgverzekeraars en ook voor het beoordelen en het verwerken hiervan. Daarnaast is Linda als geen ander op de hoogte van de inhoud en voorwaarden van de contracten met zorgverzekeraars.

Andy de Groodt
Technische buitendienst


Andy de Groodt is als installateur verantwoordelijk voor het installeren van diverse hooroplossingen o.a. bij klanten aan huis. Hij is fulltime onderweg door heel Nederland en maakt dus heel wat kilometers. Daarnaast weet hij de (particuliere) klant ter plaatse op de juiste manier te voorzien van informatie.

Carina Niesing
Commerciële binnendienst


Carina Niesing verzorgt voor onze installateurs de dagelijkse routes, die er gereden worden. Daarnaast heeft zij veel contact met klanten, voor het inplannen van afspraken of voor vragen over de geïnstalleerde hooroplossing. In samenwerking met Linda verwerkt zij ook aanvragen van audiciens.

Arie de Jong
Logistiek medewerker


Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel verzorgt Arie de Jong de dagelijkse in- en verkooporders van Hoorexpert. Voorraadbeheer, magazijnbeheer, het logistieke proces, webshopbestellingen en de afhandeling van retourzendingen en reparaties behoren ook tot zijn taken. Hij is klantvriendelijk en is in staat om op technisch gebied mensen (telefonisch) te ondersteunen.

Saskia van Weverwijk
Commerciële binnendienst


Sandra van Es
Financiële administratie

Met de verschillende administratieve handelingen binnen onze organisatie, zoals elektronisch declareren bij zorgverzekeraars, samenwerking met grote ketens en leveranciers, online betalingen, etc. is onze administratie een uitdaging op zich! Sandra van Es voert de dagelijkse administratie, met een dosis gezonde humor, op een serieuze wijze uit!

Carla Kon
Interieurverzorgster

Met energie en vriendelijkheid zorgt Carla Kon wekelijks voor schone werkplekken en een opgeruimd kantoor. Geen vuiltje of vlekje ontgaat aan haar aandacht.

Alex Huliselan
Technische buitendienst

Alex Huliselan is als installateur verantwoordelijk voor het installeren van diverse hooroplossingen o.a. bij klanten aan huis. Hij is fulltime onderweg door heel Nederland en maakt dus heel wat kilometers. Daarnaast weet hij de (particuliere) klant ter plaatse op de juiste manier te voorzien van informatie.

Martin van Es
Hoofd administratie

Een goede organisatie staat bij een goede administratie! Martin van Es heeft een jarenlange ervaring op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratie. Vanuit zijn bedrijf Adminance deelt hij zijn kennis met Hoorexpert BV als hoofd van de administratie. Martin voert niet alleen de controle over de administratie van de gehele Hoorexpert organisatie, maar fungeert ook als belasting- en bedrijfsadviseur en is met zijn nuchterheid een belangrijke sparringpartner voor de directie bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen.

Linda van der Werf

Stel direct uw vraag

Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al jaren de vertrouwde partner van


CZ Logo - Vertrouwde Partners VGZ Logo - Vertrouwde Partners CaresQ Logo - Vertrouwde Partners Menzis Logo - Vertrouwde Partners Zorg en Zekerheid Logo - Vertrouwde Partners Zilveren Kruis Logo - Vertrouwde Partners DSW zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ASR Logo - Vertrouwde Partners ONVZ Zorgverzekeraar Logo - Vertrouwde Partners ENO Logo - Vertrouwde Partners