Hoorexpert is een gespecialiseerd en gecontracteerd audiologisch leverancier

Wij adviseren over, leveren, installeren en onderhouden uiteenlopende hooroplossingen, hulpmiddelen en zorgmaterialen. Dit doen wij middels een directe samenwerking met vrijwel alle Nederlandse audiciens, zorgverzekeraars en zorgprofessionals zodat onze eindgebruikers optimaal geholpen worden.

Wij verzorgen ook toegepaste communicatie-, toegankelijkheids- en veiligheidsmiddelen voor op het werk en in openbare gebouwen zoals scholen, kerken, theaters, musea, toeristische attracties en overheidsinstellingen.

Dankzij onze expertise, uitgebreide productrange en mensgerichte service kunnen wij eigentijdse, maatschappelijk verantwoorde hoorzorg bereikbaar maken voor iedereen die dat nodig heeft.


Team

Hoorexpert - Per Gisolf
Per Gisolf
Algemeen Directeur
Hoorexpert - Jeroen Verhoef
Jeroen Verhoef
Technisch Directeur
Hoorexpert - Esther Fennema
Esther Fennema
Directie Assistente
Hoorexpert - Karin van den Berg
Karin van den Berg
Salesmanager
Hoorexpert - Hannah Salt
Hannah Salt
Marketing en Communicatie
Hoorexpert - Miriam Zwijnenburg
Miriam Zwijnenburg
Accountmanager
Hoorexpert - Carina Niesing
Carina Niesing
Commerciële Binnendienst
Hoorexpert - Miranda Teuling
Miranda Teuling
Commerciële Binnendienst
Hoorexpert - Collega gezocht
Collega gezocht
Logistiek & (IT) Techniek
Hoorexpert - Saskia van Weverwijk
Saskia van Weverwijk
Commerciële Binnendienst
Hoorexpert - Sandra van Es
Sandra van Es
Financiële Administratie
Hoorexpert - Carla Kon
Carla Kon
Interieurverzorgster
Hoorexpert - Alex Huliselan
Alex Huliselan
Technische Buitendienst
Hoorexpert - Marcel Damen
Marcel Damen
Technische Buitendienst
Hoorexpert - Jip van Tol
Jip van Tol
Technische Buitendienst
Hoorexpert - Martin van Es
Martin van Es
Hoofd administratie
Per Gisolf
Algemeen Directeur


Letterlijk opgegroeid in de hoortoestelwinkel van zijn vader, is Per Gisolf in 1980 als 15 jarige jongen al gaan werken met diverse hulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Per is zich altijd blijven specialiseren in alle hoor-hulpmiddelen naast het hoortoestel en alle technologische- en marktontwikkelingen in de hoor branche. Met de opgedane ervaringen en ontwikkelde expertisen in het verleden heeft Per uiteindelijk de stap gezet naar zelfstandig ondernemer en heeft hij op 1 januari 2006 het bedrijf Hoorexpert BV opgestart.

Inmiddels is Hoorexpert BV met haar dochterondernemingen Hearsolutions BV en AUDIOropa BV uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde ondernemingen op het gebied van hulpmiddelen voor dove- en slechthorende mensen in Nederland.

Jeroen Verhoef
Technisch Directeur


In 1995 is Jeroen Verhoef begonnen als technisch specialist in directe samenwerking met Per. In 2007 heeft Jeroen de overstap gemaakt naar Hoorexpert BV. Naast zijn kennis en specialisatie op het gebied van werkplekaanpassingen, audiocommunicatie- en groot ringleidingsystemen, is Jeroen ook verantwoordelijk voor de technische binnen- en buitendienst. Als technisch directeur heeft Jeroen ook de dagelijkse leiding over Hearsolutions BV en is met zijn kennis direct betrokken bij AUDIOropa.

Esther Fennema
Directie Assistente


Door haar ruime ervaring binnen verschillende organisaties en functies, ondersteunt Esther Fennema de directie met diverse management taken. Ook houdt zij zich bezig met personeelszaken, het organiseren van bedrijfsuitjes en ISO certificering, maar ook het afhandelen van de algemene e-mail en telefonische informatie aanvragen. Met rust en duidelijkheid is Esther bijna altijd in staat onze klanten weer op weg te helpen.

Karin van den Berg
Salesmanager


Vanuit haar jarenlange kennis en ervaring als afgestudeerd logopediste, audicien en voorschrijfster bij KNO/AC, is Karin van den Berg de aangewezen persoon om de contacten met al onze relaties te onderhouden en onze externe communicatie vorm te geven en te beheren. Karin weet met haar audiologische kennis en product ervaring op professionele wijze de vertaalslag te maken naar onze klanten en afnemers.

Hannah Salt
Marketing en Communicatie


Hannah Salt, gedreven, enthousiast en geïnspireerd houdt zij zich bezig met alles omtrent marketing en communicatie.

Miriam Zwijnenburg
Accountmanager


Miriam Zwijnenburg heeft al 16 jaar ervaring binnen de audiologiebranche. Vanwege haar uitgebreide marktkennis, kan zij audiciens op locatie ondersteunen en adviseren om zo met elkaar tot de perfecte hoorzorg op maat te komen.

Carina Niesing
Commerciële Binnendienst


Carina Niesing verzorgt voor onze installateurs de dagelijkse routes, die er gereden worden. Daarnaast heeft zij veel contact met klanten, voor het inplannen van afspraken of voor vragen over de geïnstalleerde hooroplossing. . Samen met haar directe collega's vormt Carina de commerciële binnendiensten en ondersteunen zij elkaar waar dat nodig is.

Miranda Teuling
Commerciële Binnendienst


Als commercieel medewerkster binnendienst houdt Miranda zich bezig met het invoeren en verwerken van aanvragen voor hoorhulpmiddelen. Secuur en geduldig verwerkt ze alle vertrouwelijke gegevens. Samen met haar directe collega's vormt Miranda de commerciële binnendienst en zij ondersteunen elkaar waar dat nodig is.

Collega gezocht
Logistiek & (IT) Techniek

Bestellingen A-Z, goederenontvangst en magazijn, reparaties, (IT) onderhoud enz.

Saskia van Weverwijk
Commerciële Binnendienst


Klantencontact is Saskia van Weverwijk op haar lijf geschreven. Met vele jaren ervaring is Saskia bij Hoorexpert BV verantwoordelijk voor de klantenservice. Via telefoon, mail, en chat informeert, adviseert en begeleid Saskia onze klanten en afnemers op een uiterst vriendelijke wijze. Daarnaast beheert ze onze klanttevredenheid en volgt ze de terugkoppeling van onze buitendienst medewerkers op. Samen met haar directe collega's vormt Saskia de commerciële binnendiensten en ondersteunen zij elkaar waar dat nodig is.

Sandra van Es
Financiële Administratie


Met de verschillende administratieve handelingen binnen onze organisatie, zoals elektronisch declareren bij zorgverzekeraars, samenwerking met grote ketens en leveranciers, online betalingen, etc. is onze administratie een uitdaging op zich! Sandra van Es voert de dagelijkse administratie, met een dosis gezonde humor, op een serieuze wijze uit!

Carla Kon
Interieurverzorgster

Met energie en vriendelijkheid zorgt Carla Kon wekelijks voor schone werkplekken en een opgeruimd kantoor. Geen vuiltje of vlekje ontgaat aan haar aandacht.

Alex Huliselan
Technische Buitendienst

Alex Huliselan is als installateur verantwoordelijk voor het installeren van diverse hooroplossingen o.a. bij klanten aan huis. Hij is fulltime onderweg door heel Nederland en maakt dus heel wat kilometers. Daarnaast weet hij de (particuliere) klant ter plaatse op de juiste manier te voorzien van informatie.

Marcel Damen
Technische Buitendienst

Marcel Damen is als installateur verantwoordelijk voor het installeren van diverse hooroplossingen o.a. bij klanten aan huis. Hij is fulltime onderweg door heel Nederland en maakt dus heel wat kilometers. Daarnaast weet hij de (particuliere) klant ter plaatse op de juiste manier te voorzien van informatie.

Jip van Tol
Technische Buitendienst

Jip van Tol is onze eerste vrouwelijke buitendienst teamlid. Zij rijdt heel Nederland door om diverse hooroplossingen bij klanten aan huis te installeren dus maakt heel wat kilometers. Ze weet de (particuliere) klant ter plaatse op de juiste manier van informatie te voorzien.

Martin van Es
Hoofd administratie

Een goede organisatie staat bij een goede administratie! Martin van Es heeft een jarenlange ervaring op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratie. Vanuit zijn bedrijf Adminance deelt hij zijn kennis met Hoorexpert BV als hoofd van de administratie. Martin voert niet alleen de controle over de administratie van de gehele Hoorexpert organisatie, maar fungeert ook als belasting- en bedrijfsadviseur en is met zijn nuchterheid een belangrijke sparringpartner voor de directie bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen.

Linda van der Werf

Stel direct uw vraag

Neem contact op